Sorum VAR VMware kullanıp ban yememek için neler yapıyorsunuz?

Sorum VAR

partezee

.
1 Mesaj
Thread owner
Arkadaşlar merhaba. Her ne kadar kullanımı yasak olduğunu bilsemde maalesef ülke ekonomisinin gidişatı ve ek gelir arayışı yüzüden çoğu insan ek gelir olarak Silkroad pvp sunucularından biraz para kazanmak için bu yola başvuruyor. 7-8 aydır X sunucusunda VMware kullanıyorum. 2 parti charım zamanla ban yedi. Oyun VSROplus guardı kullanıyor (sanırım) muhtemelen gmler vmlerin gayet farkında. bir süre izin veriyorlar, kim ne zaman fazla silk satmaya başlarsa banlıyorlar. slotları geziyorum gerçekten gözle bile anlaşılıyor vm oldugu. Benim charlarım dikkat çekmemesi için farklı dressler ( para verip aldığım ) farklı petler vs var. ilk partim ban yediğinde guild kasası kullanıyordum bıraktım. 2. partimde exh ile aktardım, sürekli silk sattıgım bir kişinin muhtemelen exh loglarından benim hesaplarımı bulup banladılar. şimdi 3. partiyi kasıyorum.

GM ler VM oldugunu nasıl anlar? Elindeki sistemler bunu kolayca kanıtlayabiliyor mu? mesela botlardan stall charına nasıl aktarım yapılabilir? stalla koymak mı? yere atıp almak mı? Bunları gmlerin sistemine kayıtlanıyor mu?

Akıllı birisi ise attığın adımı bile sana loglar verir diğer düşündüğün senaryo bana göre sende kalsın.
Örnek veriyorum kendi serverimede wm ile gelenler oldu bulup banlayınca şaşırmıslardı bu zaten onların yem sistemi önce senin harcamanı beklerler daha sonra şutlarlar adımını ona göre at.

Thread owner
Akıllı birisi ise attığın adımı bile sana loglar verir diğer düşündüğün senaryo bana göre sende kalsın.
Örnek veriyorum kendi serverimede wm ile gelenler oldu bulup banlayınca şaşırmıslardı bu zaten onların yem sistemi önce senin harcamanı beklerler daha sonra şutlarlar adımını ona göre at.
peki hocam stalldan aktarım ya da yere atıp aktarmalarda kayıtlanıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt