teşekkürler
Dosya Adı: VPlus Guard Dosya İçeriği: .exe, Kurulum Dosyası, Crack Dosyası vb. Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Dosya Amacı: Vsro Filter VirüsTotal:
Guardı çalıştırmak için tüm dosyalar klasör içinde toplandı
Derleme yapılarak hatasız açılması sağlandı
Ana Giriş Ekranına VPLuS Venom yazısı Eklendi
Devkit DLL ip değiştirilmesi için program klasöre eklendi
Button3 Temizleme Butonu Olarak Değiştirildi Güncelleme yapıldıkça konuya eklenecektir
Not:exe dosyasının çalışması için Windows Server 2022,Windows 10 veya Windows 11 Gerekmektedir .NET Framework 4.8.1 Aktif
Ekli dosyayı görüntüle 14938
Ekli dosyayı görüntüle 14939
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senmi paylaştırdın senin gibi biri görmemeli sadeceguardı paylaştıran benim benden gizliyor yazık.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Sadece exe ve derleme güncellemesi ve görünümü değiştikçe güncelleyeceğimforumu amacı dışında kullanmasak mı üstelik bunu bir yönetici yapıyor bu guard zaten paylaşıldı tekrar tekrar paylaşmanın ne anlamı var zaten gördük bunu test ettik teşekkür ettik bir daha bir daha paylaşmanın ne anlamı var forumun kalitesini düşürmeye gerek yok bence iyi geceler herkese yinede emek vermişsin paylaşmak için bir 10 dakikan bile gitse eline sağlık.
Sadece exe ve derleme güncellemesi ve görünümü değiştikçe güncelleyeceğimforumu amacı dışında kullanmasak mı üstelik bunu bir yönetici yapıyor bu guard zaten paylaşıldı tekrar tekrar paylaşmanın ne anlamı var zaten gördük bunu test ettik teşekkür ettik bir daha bir daha paylaşmanın ne anlamı var forumun kalitesini düşürmeye gerek yok bence iyi geceler herkese yinede emek vermişsin paylaşmak için bir 10 dakikan bile gitse eline sağlık.
Rica ederimteşekkürler
Sen önce serverime gelip ismini bile gizliyosun website desen aynı şekilde ben editör değilim sen editörüm diyosan önce saygı göstermelisin
söyledigin kişi kim onu bile bilmiyorum bir sorunun varsa gel numaramı veriyim direk boş yapma hadi iyi geceler.Rica ederim
Sen önce serverime gelip ismini bile gizliyosun website desen aynı şekilde ben editör değilim sen editörüm diyosan önce saygı göstermelisin Gamexbilisim
söyledigin kişi kim onu bile bilmiyorum bir sorunun varsa gel numaramı veriyim direk boş yapma hadi iyi gec
You are welcomethanks for the sahre
You are welcome
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)