vSRO Paylaşım VSRO | 3x GS & 3x Agent - Multi Modül Files

[QUOTE = "king2011, post: 59042, member: 4325"]
How do we connect locally when connecting 3 servers, is there a subject for faster connection?
[/ QUOTE]

Im getting C9 error... I'll try from WAN today.

Thread owner
1 sunucudan kasteddiğiniz dedicated bir sunucuyu vps olarak 3 e bölüp herbirine işletim sistemi kurup o şekilde çalıştırmak değil mi
Hayır değil 1 sunucunun olması yetiyor.Sadece modülleri farklı ip üzerinden açman gerektiği için ip satın alman gerekiyor.Onun fiyatı da 5-10 lira bir şeydir.

Hayır değil 1 sunucunun olması yetiyor.Sadece modülleri farklı ip üzerinden açman gerektiği için ip satın alman gerekiyor.Onun fiyatı da 5-10 lira bir şeydir.
Peki bunun oyunun kapasitesine etkisi oluyormu
Normalde farklı sunucularda açılırsa bazı mabları o sunuculara açtırabiliyoruz bu da ana makinanın yükünü azaltıyor
ve daha önce 1 sunucuda 3 ip adresini aynı anda kullanmamıştım ve duymamıştım bunu nette ne olarak arama yapmalıyım
teşekkürler seni de yoruyorum kusura bakma

Thread owner
Peki bunun oyunun kapasitesine etkisi oluyormu
Normalde farklı sunucularda açılırsa bazı mabları o sunuculara açtırabiliyoruz bu da ana makinanın yükünü azaltıyor
ve daha önce 1 sunucuda 3 ip adresini aynı anda kullanmamıştım ve duymamıştım bunu nette ne olarak arama yapmalıyım
teşekkürler seni de yoruyorum kusura bakma
Sunucunu ihtiyacına göre alırsan yükünü azaltmaya gerek olacağını sanmıyorum.Bunda da maplari modüllere paylaştırabiliyorsun.Ek ip için ;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt