vSRO Çözüldü vSRO _Schedule tablosu nedir?

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba, _Schedule tablosu nedir?

SMC üzerinden ayarlanan, medusa, roc, FTW, battle arena, CTF vb. etkinliklerin tutulduğu tablo mu? Bu tabloyla bağlantılı çalışan başka bir tablo var mı? Tablo içeriğinde bilmediğim onlarca satır var. Komple truncate edip, SMC üzerinden ihtiyacım olan alanları kendime göre yeniden eklemek istiyorum. Bu durum bir sorun oluşturur mu? Normal uniquelerin çıkış bilgileri veya kritik silinmemesi gereken bir bilgi mevcut mudur?

Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden sonsuz teşekkür ederim. 🙏🏻

Çözüm
Videoyu izlemişsiniz ama anlamamışsınız. Orada diyorum ki eklemezseniz hata basar, bu hatanın bir önemi yok onu görmek istemiyorsanız ekleme yapın sadece bu kadar.
Başka hiç bir tablo ile bağlantısı yok, truncate atsanız da hiç bir şey olmaz daha önce ekledikleriniz varsa tamamen tabloyu silersiniz id'ler 1 'den başlatmış olursunuz ve herşeyi en baştan istediğiniz şekilde ekleyebilirsiniz video da bu kısımla ilgili bir bahsim yok ama tabloyu ve işlemi anladığınız da truncate atıp atmamanız neye sonuç vereceğini anlamanız gerekli aylardır konularınıza yardımcı oluyoruz, birazda siz zorlarsanız, herşeyi armut piş ağzıma düş yapmadan dene-yanıl-boz-yap yöntemiyle ilerlerseniz daha iyi yerlere gelebilirsiniz.
Bu ayarları smc'den manuel olarak basit şekilde ayarlayabilirsin mantığını çözdükten sonra tabloya insert ya da manuel veri girişi ile etkinliklerini ayarlayabilirsin.

Eğer maxiguard tablosunda bulunan kısmı soruyorsan oraya yazdığın kod istediğin zaman dilimin çalışır.

Smc için soruyorsan detaylı eğitim videom için bağlantıyı takip et.

Oyla 0
Thread owner
Bu ayarları smc'den manuel olarak basit şekilde ayarlayabilirsin mantığını çözdükten sonra tabloya insert ya da manuel veri girişi ile etkinliklerini ayarlayabilirsin.

Eğer maxiguard tablosunda bulunan kısmı soruyorsan oraya yazdığın kod istediğin zaman dilimin çalışır.

Smc için soruyorsan detaylı eğitim videom için bağlantıyı takip et.

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. 🙏🏻 Maxiguard değil, direk tabloyu sıfırlayarak, SMC üzerinden manuel olarak Battle arena, CTF, FTW gibi yalnızca istediğim etkinlikleri eklemek istiyorum tabloda gereksiz veri kalsın istemiyorum. Clean db olduğu için işe yarayıp, yaramadığını bilmediğim bir sürü kayıt var. Komple truncate etmemde bir sakınca var mı, yada bağlantılı olduğu başka tablo?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Planlayıcıdır vaktini ayarladığın işlemi gerçekleştirir örnek saat gece 12 de honor rank uplanması gibi
Yanıtınız için çok teşekkür ederim hocam.

Oyla 0
Thread owner
Videoyu izlerseniz ne yapmanız gerektiğini net şekilde anlayacaksınız.
Hocam videonuzu en az 4 kez izledim, zaten SMC üzerinden bütün ayarları da bu videoya bakıp, yapıyorum. Bazı uniquelerin shard üzerine hata basması dışında bir hata konusuna değinilmemiş. Benim sormak altını çizerek sorduğum şey ilgili tablo başka bir tabloyla bağlantılı mı ve bu tabloyu sıfırlamada bir mahsur var mı? Aslında konuyu açmama sebep olan şey de videoda bahsi geçen uniquelerin bazılarının zamanlaması yapılmazsa dakikada bir sharda hata göndermesi durumu yani basit bir unique bile hata basmasına sebep oluyorsa sıfırladığımda daha büyük bir sorun yaşar mıyım, zaten 110 cap editleme yapmaya çalıştığım için bu uniquelerin de ayarı yapılacak mecbur. Vakit ayırdığınız icin tekrar teşekkür ederim. 🙏🏻

Oyla 0
Videoyu izlemişsiniz ama anlamamışsınız. Orada diyorum ki eklemezseniz hata basar, bu hatanın bir önemi yok onu görmek istemiyorsanız ekleme yapın sadece bu kadar.
Başka hiç bir tablo ile bağlantısı yok, truncate atsanız da hiç bir şey olmaz daha önce ekledikleriniz varsa tamamen tabloyu silersiniz id'ler 1 'den başlatmış olursunuz ve herşeyi en baştan istediğiniz şekilde ekleyebilirsiniz video da bu kısımla ilgili bir bahsim yok ama tabloyu ve işlemi anladığınız da truncate atıp atmamanız neye sonuç vereceğini anlamanız gerekli aylardır konularınıza yardımcı oluyoruz, birazda siz zorlarsanız, herşeyi armut piş ağzıma düş yapmadan dene-yanıl-boz-yap yöntemiyle ilerlerseniz daha iyi yerlere gelebilirsiniz.

Oyla 1
Çözüm
Thread owner
Hocam verilen destek tartışmasız burada kesinlikle eksik bilgi veya sizden kaynaklı bir hatalı yönlendirme var demiyorum. Yanlış anlaşılmak istemem. Aslında deneme yanılma tarafında da bir sorun yok saatler harcayıp bir konu üzerine kafa patlatıyorum. Fakat vSRO dosyaları sizin benden daha iyi bileceğiniz üzere anlık dönüşlerin çogu zaman alınmadığı bir sistem, bir konuda saatlerce araştırma yapıp, rehber konuları inceliyorum. Aha sonunda bitti, sorunsuz çalışıyor dediğim anda başka bir konuda ya da yorumda uygulanan yöntemin başka alanlarda buga sebebiyet verdiği belirtiliyor. Burada mesele sizlerin tecrübesi yıllara dayanıyorken, benim 1 aydır debeleniyor oluşumdur. Bu sebeptendir ki, bir sorunu araştırıp, bir rehber ile çözmüş olsam da konusunu açıyorum ki çözüm güncel olmayabilir, ve veya daha iyi bir alternatifi çıkmış olabilir. Yoksa buradan konularıma yorum yapan başta siz sonra tüm arkadaşlar başımın tacıdır, vakit ayırıp, hiçbir karşılık beklemeden yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Bence bundan daha ötesi olamaz. 🙏🏻

Oyla 0
Bug ya da hataya sebebiyet verip vermediğini detaylı prosedür ve tablo mantığı aramakla çözümleyebilirsin her rehberi her videoyu ve içeriği ne yazık ki bulamazsın bazılarını da kendinin fixlemesi gerekli oluyor.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt