vSRO Paylaşım VSRO | Alchemy Rate Öğrenme & Ayarlama [NEW] | mars-edit.com !

MarsEDIT

Database & PK2 Editör

.
Aktiflik: 25%
Lord 250 mesaj
Web sitesi
mars-edit.com
Thread owner
Herkese hayırlı ramazanlar ve iyi forumlar dilerim.
Forumda Alchemy Düzenleme ile ilgili paylaşımlar mevcut ancak hepsi dağınık farklı farklı konularda.
Bu paylaşım Tüm verileri bir araya toparlayarak Tek Çatı altına almak adına yapılmaktadır.

ADIM-1: Alchemy Ratenizi Sorgulayın !
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

ADIM-2: Elixir Rate Ayarlayın !

>>
Paylaşımdaki Elixirler %1 olarak ayarlandı. (+1/+12 arası) >> Asıl Rate tarafı Lucky Powder Tarafında ayarlanır.
>> param değerlerini yukardaki programa %kaç tutmasını istiyorsak yazdığımızda oluşan param değerini kopyalarak bu tarafa yapıştırıyoruz.

SQL:
ADIM-2: LuckyPowder (Şans İkisiri) Rate Ayarlayın !

>>
Paylaşımdaki LuckyPowder Oranı: +1,+2,+3 %100 | +4 %70 | +5 %50 | +6 %10 | +7 %5 | +8 %3 | +9 %2 | +10 %1 | +11 %1 | +12 %1 olarak ayarlanmıştır.
SQL:
ADIM-3: Devil Alchemy Rate Ayarlayın (Sabakun) !

>>
Paylaşımdaki Elixirler %1 olarak ayarlandı. (+1/+12 arası) >> Asıl Rate tarafı Lucky Powder Tarafında ayarlanır.
SQL:
ADIM-4: Devil Alchemy Rate Ayarlayın (1DG Lucky Powder) !

>>
Paylaşımdaki 1DG LuckyPowder Oranı: +1,+2 %100 | +3 %80 | +4 %40 | +5 %20 | +6 %10 olarak ayarlanmıştır.
SQL:

VSRO | Alchemy Rate Öğrenme Ayarlama NEW | marseditcom -1.png

Herkese hayırlı ramazanlar ve iyi forumlar dilerim.
Forumda Alchemy Düzenleme ile ilgili paylaşımlar mevcut ancak hepsi dağınık farklı farklı konularda.
Bu paylaşım Tüm verileri bir araya toparlayarak Tek Çatı altına almak adına yapılmaktadır.

ADIM-1: Alchemy Ratenizi Sorgulayın !
SQL:

ADIM-2: Elixir Rate Ayarlayın !

>>
>> param değerlerini yukardaki programa %kaç tutmasını istiyorsak yazdığımızda oluşan param değerini kopyalarak bu tarafa yapıştırıyoruz.

SQL:
ADIM-2: LuckyPowder (Şans İkisiri) Rate Ayarlayın !

>>
Paylaşımdaki LuckyPowder Oranı: +1,+2,+3 %100 | +4 %70 | +5 %50 | +6 %10 | +7 %5 | +8 %3 | +9 %2 | +10 %1 | +11 %1 | +12 %1 olarak ayarlanmıştır.
SQL:
ADIM-3: Devil Alchemy Rate Ayarlayın (Sabakun) !

>>
SQL:
ADIM-4: Devil Alchemy Rate Ayarlayın (1DG Lucky Powder) !

>>
Paylaşımdaki 1DG LuckyPowder Oranı: +1,+2 %100 | +3 %80 | +4 %40 | +5 %20 | +6 %10 olarak ayarlanmıştır.
SQL:

VSRO | Alchemy Rate Öğrenme Ayarlama NEW | marseditcom -1.pngVSRO | Alchemy Rate Öğrenme Ayarlama NEW | marseditcom -1.pngVSRO | Alchemy Rate Öğrenme Ayarlama NEW | marseditcom -1.png
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt