vSRO Paylaşım vSRO Auto Equipment, vSRO Oto Ekipman, Full Sun +12 - FB - STATLI

Açıklamalar;
  1. Şuanki halinde 1DG-10DG arasında oto eşyalar gelmektedir.
  2. 2DG için level 15' ayarlıdır diğer dgler full set gıyılebılme levelındedır.(23Lv, 31Lv, 40Lv, 47Lv,57Lv,69Lv,81Lv,95Lv)
  3. İtemler Sun olarak ayarlıdır, gerekli duzenlemeleri TR_AUTOEQUIP_SPARE triggerından yapabilirsiniz.
  4. İtemler +12 %100 statlı ve STR,INT bluelerıyle bırlıkte gelır. Bu kısmın duzenlemesını FN_ADD_INITIAL_EQUIP_SPARE procedurunden yapabilirsiniz.
Yapılması gerekenler;
  1. Table,Procedure ve Triggerı execute etmeniz yeterlidir.
Execute sırası:
  1. _FN_ADD_INITIAL_EQUIP_SPARE
  2. _ItemPoolAutoEquipment
  3. _TR_AUTOEQUIP_SPARE
Ardından,
_ItemPoolAutoEquipment
dosyasının içindeki verileri ItemPoolAutoEquipment tablosuna ekleyiniz. İşlem tamam!

Tüm kısımlar bana yani (Spare)'ya ait ve tarafımca www.vsro.org'de Paylaşılmıştır.
Faydalı olması dileğiyle,hoşçakalın.

Download Link;
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler

Açıklamalar;
  1. Şuanki halinde 1DG-10DG arasında oto eşyalar gelmektedir.
  2. 2DG için level 15' ayarlıdır diğer dgler full set gıyılebılme levelındedır.(23Lv, 31Lv, 40Lv, 47Lv,57Lv,69Lv,81Lv,95Lv)
  3. İtemler Sun olarak ayarlıdır, gerekli duzenlemeleri TR_AUTOEQUIP_SPARE triggerından yapabilirsiniz.
  4. İtemler +12 %100 statlı ve STR,INT bluelerıyle bırlıkte gelır. Bu kısmın duzenlemesını FN_ADD_INITIAL_EQUIP_SPARE procedurunden yapabilirsiniz.
Yapılması gerekenler;
  1. Table,Procedure ve Triggerı execute etmeniz yeterlidir.
Execute sırası:
  3. _TR_AUTOEQUIP_SPARE
Ardından,
_ItemPoolAutoEquipment
dosyasının içindeki verileri ItemPoolAutoEquipment tablosuna ekleyiniz. İşlem tamam!

Tüm kısımlar bana yani (Spare)'ya ait ve tarafımca www.vsro.org'de Paylaşılmıştır.
Faydalı olması dileğiyle,hoşçakalın.

Download Link;
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler🙏

Remarks;
  1. In its current state, auto goods come between 1DG-10DG.
  2. For 2DG, the level is set to 15, the other dgs are at the full set of tickle level. (23Lv, 31Lv, 40Lv, 47Lv,57Lv,69Lv,81Lv,95Lv)
  3. Items are set to Sun, you can make the necessary edits from the TR_AUTOEQUIP_SPARE trigger.
  4. Items come with +12 100% texture and STR, INT blues. You can edit this section from the FN_ADD_INITIAL_EQUIP_SPARE process.
What needs to be done;
  1. It is enough to execute Table, Procedure and Trigger.
Execution order:
  3. _TR_AUTOEQUIP_SPARE
After
Add
the data in the _ItemPoolAutoEquipment file to the ItemPoolAutoEquipment table. You're done!

All parts belong to me, (Spare) and have been shared by me on www.vsro.org.
Hope it will be useful, goodbye.

Download Link;
Hidden text: cannot be quoted. ***
Thanks'

teşekkürler.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Neden Seviye Geri Düşüyor? (Detaylı Açıklama)​

1. İşlem (Transaction) Bütünlüğü: SQL Server'da bir UPDATE sorgusu çalıştırdığınızda, bu sorgu ve ona bağlı olan AFTER UPDATE trigger'ı tek bir "işlem" (transaction) içinde çalışır. Bu, "ya hep ya hiç" kuralıdır. İşlemin içindeki herhangi bir adım başarısız olursa, veritabanı bütünlüğünü korumak için o ana kadar yapılmış BÜTÜN değişiklikler geri alınır.
  2. Sizin Senaryonuz:
    • Adım 1: Oyunda bir yaratık kesiyorsunuz ve karakteriniz 14. seviyeden 15. seviyeye atlıyor. Bu sırada oyun sunucusu veritabanına şöyle bir komut gönderir: UPDATE _Char SET CurLevel = 15 WHERE CharID = [SizinCharID].
    • Adım 2: Bu UPDATE işlemi başarılı olduğu anda, _Char tablosuna bağlı olan TR_AUTOEQUIP_SPARE isimli trigger'ınız otomatik olarak tetiklenir.
    • Adım 3: Trigger'ınız çalışmaya başlar. Karakter bilgilerini alır, envanteri kontrol eder, yeni item kodları oluşturur vb.
    • Adım 4 (HATA NOKTASI): Trigger'ın içindeki bir sorgu veya komut hata verir. Mesela, karakterin üzerinde zırh (chest/mail) olmadığı için @mail_codename değişkeni NULL kalır ve bu durum sonraki IF bloklarının hiç çalışmamasına veya bir hataya yol açar. Veya _ItemPoolAutoEquipment tablosunda karaktere uygun bir silah bulunamaz ve @RefWeapon değişkeni NULL olur. Bu NULL değeri bir sonraki UPDATE sorgusunda kullanılmaya çalışıldığında hata oluşur.
    • Adım 5 (GERİ ALMA - ROLLBACK): Trigger bir hata fırlattığı anda, SQL Server der ki: "Bu işlem başarısız oldu." ve 1. Adım'da başlayan tüm işlemi geri alır. Yani, UPDATE _Char SET CurLevel = 15... sorgusunu hiç yapılmamış gibi iptal eder.
    • Sonuç: Veritabanına göre karakteriniz hala 14. seviyedir. Oyunda "Return" çektiğinizde (veya relog attığınızda), oyun sunucusu güncel bilgiyi veritabanından çeker ve karakterinizin 14. seviye olduğunu görür. Bu yüzden seviyeniz düşmüş gibi olur. Item'ler de trigger başarısız olduğu için verilememiştir.

Trigerin düzenlenmiş çalışan halini aşağıya atıyorum

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Trigeri yukarıdaki kodla güncellediğimde sonuç olarak yaptığım testi de sizinle paylaşıyorum.
SRO[2025-08-22 21-35-43]_29.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt