iSro data ve particles kullanmayı denedin mi ? 2013 arabia dediğiniz yeşil olan dress mi ?Benim data da o Duman effect gözükmüyor farklı data ile deneyince var ayrıca elektirik efeckt ve Arabia 2013 dress efek dosyaları olmasına rağmen bı türlü efektler gözükmüyor çözemedim charactervirsual de kurcaladım olmadıvarmı bir bilgin ? Eksik yaptığım bişey vs olabilirmi. Söylediğin dosya kontrol ettim var data da farklı data ve particles deniyorum yine efeckt ler yok
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Vsro Avatar Effect(Sorunsuz)
- Konuyu Başlatan Xena
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- avatar avatar effect dress effect
Tahminim steampunk dress attach efekti bu ''prim\skel\item\etc\new_m_wing.bsk'' dan alıyor. Aynı şekilde angel powers dress kanatlarında beyaz tüyler çıkıyor bunların skill efek ile alakası yok. Bu dosyaları data pack atıp denermisin.Evet yeşil dress denedim isro denedim başka datalar denedim particles ler denedim kodlar doğru ama gözükmüyor çözemedim
Data.rar dosyasını indir - download
Data.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
dumanı halletiim eksik bsr varmış. bende çalışıyor diğerleri çalışmayan spy (arabia 2013 yeşil olan) bide steampunk elektirik. extra efectler gözükmüyor
s7.dosya.tc
celestial - spy (arabia 2013) - steampunk bunların o caf caflı efectkleri gözükmüyor diğerleri tamamı çalışıyor yani bakabildiklerime baktım şuan bunlarda sorun var çözemedim garip. bi hata vs bişeyde yok
skilleffect.txt dosyasını indir - download
skilleffect.txt dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
celestial - spy (arabia 2013) - steampunk bunların o caf caflı efectkleri gözükmüyor diğerleri tamamı çalışıyor yani bakabildiklerime baktım şuan bunlarda sorun var çözemedim garip. bi hata vs bişeyde yok
Aynı kodları bende kullanıyorum. Bsr ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Efp ve bsr dosyalarını isro data ve particlesten çekip kendi datana ve particlesine import edip denermisinvalla efectleri başka dress verdim çalıştı sanırım kodsal bir hata var çözmek lazım.
![]()
Hiçbir fikrim yok malesef. İstersen kendi skilleffect.tx dosyamı paylaşayım indir bak.Direk isro data-particles kullanıyorum yinede çalışmıyor.
celestial - spy (arabia 2013) - steampunk bu 3ünü çalıştıramadım.
skilleffect.txt dosyasını indir - download
skilleffect.txt dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)