vSRO Paylaşım Vsro Avatar Effect(Sorunsuz)

Thread owner
Benim data da o Duman effect gözükmüyor farklı data ile deneyince var ayrıca elektirik efeckt ve Arabia 2013 dress efek dosyaları olmasına rağmen bı türlü efektler gözükmüyor çözemedim charactervirsual de kurcaladım olmadı :) varmı bir bilgin ? Eksik yaptığım bişey vs olabilirmi. Söylediğin dosya kontrol ettim var data da farklı data ve particles deniyorum yine efeckt ler yok
iSro data ve particles kullanmayı denedin mi ? 2013 arabia dediğiniz yeşil olan dress mi ?

Evet yeşil dress denedim isro denedim başka datalar denedim particles ler denedim kodlar doğru ama gözükmüyor çözemedim

Thread owner
Evet yeşil dress denedim isro denedim başka datalar denedim particles ler denedim kodlar doğru ama gözükmüyor çözemedim
Tahminim steampunk dress attach efekti bu ''prim\skel\item\etc\new_m_wing.bsk'' dan alıyor. Aynı şekilde angel powers dress kanatlarında beyaz tüyler çıkıyor bunların skill efek ile alakası yok. Bu dosyaları data pack atıp denermisin.

dumanı halletiim eksik bsr varmış. bende çalışıyor diğerleri çalışmayan spy (arabia 2013 yeşil olan) bide steampunk elektirik. extra efectler gözükmüyor

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

celestial - spy (arabia 2013) - steampunk bunların o caf caflı efectkleri gözükmüyor diğerleri tamamı çalışıyor yani bakabildiklerime baktım şuan bunlarda sorun var çözemedim garip. bi hata vs bişeyde yok

valla efectleri başka dress verdim çalıştı sanırım kodsal bir hata var çözmek lazım.

asqqszh.png

Thread owner
valla efectleri başka dress verdim çalıştı sanırım kodsal bir hata var çözmek lazım.

asqqszh.png
Aynı kodları bende kullanıyorum. Bsr ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Efp ve bsr dosyalarını isro data ve particlesten çekip kendi datana ve particlesine import edip denermisin

Direk isro data-particles kullanıyorum yinede çalışmıyor.
celestial - spy (arabia 2013) - steampunk bu 3ünü çalıştıramadım.

Thread owner
charactervisualchange ile ilgisi yokmu peki bu durumun ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar