vSRO Paylaşım Vsro Avatar Effect(Sorunsuz)

Thread owner
skilleffect.txt senın kullandığın dimi ? eğer öyleyse kendi charactervisualchange.txt atarmısın bana karşılaştırma yapıcam. ()

Thread owner
skilleffect.txt senın kullandığın dimi ? eğer öyleyse kendi charactervisualchange.txt atarmısın bana karşılaştırma yapıcam. ()
Evet kendi kullandığım. Yukarıda attım charactervisual dosyasını.

@Xena

benmi göremiyorum anlayamadım bi kontrol edermisin ? dahada aklıma bişey gelmedi herşey düzelttim kontrol ettim kurcaladım :S

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Kod:

Kod:

itemdata_45000 - OBJcommon
skilleffect
charactervisualchange

Thread owner
avatar_m_steampunk_wing.bsr değilde attach olması lazım diye biliyorum bi kontrol et orayı

3 Gündür akşam 10 11 den sonra işten geliyorum gecelere kadar çözemeye çalışıyorum :D meğer okadar kolaymış ki çözüm xD ben 2013 den buyana aynı db kullandığımdan kodları eklemek için 2 farklı yer oluşturmuşum test içinmi yaptım neyse artık skilleffect kısmında kendı yerıne yapıştırınca çalıştı allahıma şükür rahat uyku zamanı :D

Merhabalar.
Silkroad avatarlar ile uğraşırken skilleffect.txt verilerinin eksik olduğunu farkettim.
Genelde avatarlar paylaşılırken skilleffect.txt verileri paylaşılmıyor ve eksik kalabiliyor.
Bu paylaşımda 2013'e kadar ekli olan avatarların effect'leri sorunsuz olarak düzenledim.

NOT:Genelde herkes iSro Particles.pk2 kullandığı için eft dosyalarını eklemedim. Sadece skilleffect.txt verilerini düzenledim.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Adsız.pngAdsız1.pngAdsız3.png
Adsız4.pngAdsız5.pngAdsız6.png
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar