Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
normal de kalkması lazım _RefObjCommon'dan silmeyi dene lakin Dungeon yaptığında yeniden eklemen gerekecekMaalesef yine aynı
Oyla
0
Tabi gönderiyorum_RefEventZone tablosunu ve mediapk içindeki eventzonedata Arabi kısımlarının SS ni atabilirmisin
Ekli dosyalar
Oyla
0
Şuan kalkmış olması gerekıyor toplam kaç satır var hepsini kontrol ettiniz değilmiTabi gönderiyorum
Oyla
0
Evet kontrol ettim, orgobjcodenameye kadar baktım uyuyor birbirlerine, common ve eventonede servicelerini 0 yaptım, tablolardan sildim, SAFEZONE olarak düzenledim medialarda öyle tabi vs. şuanlık düzelmedi ufak bir yerde sorun olduğunu düşünüyorum.Şuan kalkmış olması gerekıyor toplam kaç satır var hepsini kontrol ettiniz değilmi
Oyla
0
Atladığımız birşey olmalı yoksa bu denediğimiz yollar ile kesin kalkmalıydı @Hades daha tecrubeli bu map konusunda yardımcı olur görünceEvet kontrol ettim, orgobjcodenameye kadar baktım uyuyor birbirlerine, common ve eventonede servicelerini 0 yaptım, tablolardan sildim, SAFEZONE olarak düzenledim medialarda öyle tabi vs. şuanlık düzelmedi ufak bir yerde sorun olduğunu düşünüyorum.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)