Şu an maalesef PC müsait değil. Gündüzleri geçebiliyorum pcye.. Bağdat ekleme isimli bir klasör var arşivimde ona eminim. Bu konu olup olmadığını bilmiyorum. Yarın bakabilirm öğlen civarı.Bu konuda paylaşılan mı abi? Eğer varsa şuan bile kontrol edebilirsen makbule geçer.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım vSro Baghdad Ekleme - Limitless linked
- Konuyu Başlatan takiru
- Başlangıç tarihi
@Spare
Zamanında yedeğini almışım Allah'tan.
Hatta, tarayıcı kısayolunu da kopyalamışım ki nereden indirdiğim belli olsun diye..
Birazdan vSUPLOAD - Sorunsuz ve Hızlı Dosya Upload Sitesi 'ne süresiz link olarak linki güncelliyorum.
Hatta, tarayıcı kısayolunu da kopyalamışım ki nereden indirdiğim belli olsun diye..
Birazdan vSUPLOAD - Sorunsuz ve Hızlı Dosya Upload Sitesi 'ne süresiz link olarak linki güncelliyorum.
bu aralar bağdat aşkına düştük çok iyi olur abi@Spare
![]()
- Özel Başlık (Postbit)
- Silkroad Online
Ellerine sağlık@Spare
![]()
Serkan abim eline sağlık @eazimetli yaşadı@Spare
![]()
başkan sadece media kısımları var o saten vardı data partıcles map kısımları gene yokLink yenilendi![]()
Evet, konudaki link silinmeden önce indirmiştim.. O kısımlar için millet isro pk2'lerini kullanıyor. Zor bir şey de değil aslında. Particles'i direk kullanıp data içeriğinden townlarla ilgii kısımlarını al olsun bitsin.başkan sadece media kısımları var o saten vardı data partıcles map kısımları gene yok![]()
Ben şahsen sürekli derme çatma olmasın diye veritabanıma başlarken media hariç geri kalan tüm pk2'leri isrodan kullanmıştım.
Haricen Takiru'nun çektiği videoyu youtube'a yüklüyorum.. onu da ekliycem. Video bayağı uzun ve açıklamaları var belki orda anlatmıştır.
DB kısımları videoda var ama dosyalarda göremedim. Çıkar bir yerden belki. Benim o dönem indirdiğim bu kadar.. başka da yoktu zaten.
Evet, konudaki link silinmeden önce indirmiştim.. O kısımlar için millet isro pk2'lerini kullanıyor. Zor bir şey de değil aslında. Particles'i direk kullanıp data içeriğinden townlarla ilgii kısımlarını al olsun bitsin.
Ben şahsen sürekli derme çatma olmasın diye veritabanıma başlarken media hariç geri kalan tüm pk2'leri isrodan kullanmıştım.
Haricen Takiru'nun çektiği videoyu youtube'a yüklüyorum.. onu da ekliycem. Video bayağı uzun ve açıklamaları var belki orda anlatmıştır.
DB kısımları videoda var ama dosyalarda göremedim. Çıkar bir yerden belki. Benim o dönem indirdiğim bu kadar.. başka da yoktu zaten.
şu kişide acaba dosyalar hala mevcutmudur keske olsaydı isteyenler yararlanırdı
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)