Paylaşım için teşekkürler.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım vSro Baghdad Ekleme - Limitless linked
- Konuyu Başlatan takiru
- Başlangıç tarihi
teşekkürlerMerhaba arkadaşlar, bugün sizlere Baghdad Mapı'nın dosyalarını paylaşacağım. Dosyalar tarafımca test edilmiş olup sorunsuzdur. Mob, npc ve reserve noktaları ekli değildir, kendiniz istediğiniz şekilde eklemeler yapıp daha özgün bir server açığa çıkarabilirsiniz.
Görseller :
İçerisinde çok büyük bir video dosyası vardı... Linki sınırsıza çevirirken onu koymadım... sanırım video formatını upload sitemiz kabul etmiyor.. İsteyen olursa youtube'a yükler buraya frame veririm.
SADECE MEDIA KISIMLARI MEVCUT. DB KISIMLARI MEVCUT OLMUŞ OLSA ZAMANINDA ONLARI DA İNDİRMİŞ OLURDUM.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dosyaları gerektiği yerlere eklediğiniz takdirde sıkıntısız çalışacaktır, içerisindeki txt'yi okumayı unutmayınız.
tşkrlerMerhaba arkadaşlar, bugün sizlere Baghdad Mapı'nın dosyalarını paylaşacağım. Dosyalar tarafımca test edilmiş olup sorunsuzdur. Mob, npc ve reserve noktaları ekli değildir, kendiniz istediğiniz şekilde eklemeler yapıp daha özgün bir server açığa çıkarabilirsiniz.
Görseller :
İçerisinde çok büyük bir video dosyası vardı... Linki sınırsıza çevirirken onu koymadım... sanırım video formatını upload sitemiz kabul etmiyor.. İsteyen olursa youtube'a yükler buraya frame veririm.
SADECE MEDIA KISIMLARI MEVCUT. DB KISIMLARI MEVCUT OLMUŞ OLSA ZAMANINDA ONLARI DA İNDİRMİŞ OLURDUM.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dosyaları gerektiği yerlere eklediğiniz takdirde sıkıntısız çalışacaktır, içerisindeki txt'yi okumayı unutmayınız.
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar, bugün sizlere Baghdad Mapı'nın dosyalarını paylaşacağım. Dosyalar tarafımca test edilmiş olup sorunsuzdur. Mob, npc ve reserve noktaları ekli değildir, kendiniz istediğiniz şekilde eklemeler yapıp daha özgün bir server açığa çıkarabilirsiniz.
Görseller :
tşklerMerhaba arkadaşlar, bugün sizlere Baghdad Mapı'nın dosyalarını paylaşacağım. Dosyalar tarafımca test edilmiş olup sorunsuzdur. Mob, npc ve reserve noktaları ekli değildir, kendiniz istediğiniz şekilde eklemeler yapıp daha özgün bir server açığa çıkarabilirsiniz.
Görseller :
Hello friends, today I will share the files of Baghdad Map with you. The files have been tested by me and are problem-free. Mob, NPC and reserve points are not added, you can add them as you wish and create a more original server.
Images :
There was a very large video file inside... I didn't put it when I changed the link to unlimited... I think our upload site doesn't accept the video format.. If anyone wants, I can upload it to YouTube and give the frame here.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
[/SPOILERS]
ONLY THE MEDIA PARTS ARE AVAILABLE. IF THE DB PARTS WERE AVAILABLE, I WOULD HAVE DOWNLOADED THEM TOO.
If you add the files to the required places, it will work without any problems, do not forget to read the txt inside.
ty
Hello friends, today I will share the files of Baghdad Map with you. The files have been tested by me and are problem-free. Mob, NPC and reserve points are not added, you can add them as you wish and create a more original server.
Images :
There was a very large video file inside... I didn't put it when I changed the link to unlimited... I think our upload site doesn't accept the video format.. If anyone wants, I can upload it to YouTube and give the frame here.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
[/SPOILERS]
ONLY THE MEDIA PARTS ARE AVAILABLE. IF THE DB PARTS WERE AVAILABLE, I WOULD HAVE DOWNLOADED THEM TOO.
If you add the files to the required places, it will work without any problems, do not forget to read the txt inside.
thanks
tsklerMerhaba arkadaşlar, bugün sizlere Baghdad Mapı'nın dosyalarını paylaşacağım. Dosyalar tarafımca test edilmiş olup sorunsuzdur. Mob, npc ve reserve noktaları ekli değildir, kendiniz istediğiniz şekilde eklemeler yapıp daha özgün bir server açığa çıkarabilirsiniz.
Görseller :
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 3 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 3)