Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü VSRO Başlangıç itemi ekledim prosedür suscess dedi ama karakter açamıyorum

Türk Lirası
0.00₺
INSERT _CharNameList VALUES(@CharName, @NewCharID)
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_MALL_HP_SUPERSET_5_BAG',5000,1
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_MALL_HP_SUPERSET_5_BAG',5000,1
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_MALL_MP_SUPERSET_5_BAG',5000,1
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_MALL_MP_SUPERSET_5_BAG',5000,1
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_ETC_CURE_ALL_03',1000,1
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_ETC_CURE_RANDOM_04',1000,1
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_COS_P_RABBIT_SCROLL_SILK',1,1
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_ETC_E090930_SPEED_UP_SUPER_SCROLL',20,1
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_MALL_REVERSE_RETURN_SCROLL',50,1
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_MALL_RETURN_SCROLL_HIGH_SPEED',50,1

addNewChar tablosunda exec _ADD yerlerine bu kodu ekledim hp mp tum kodları gm charıyla kontrol ettım hepsı dusuyor ama char olusturmuyor hata su

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bu hata genelde, karakter ya da karaktere bağlı diğer tablolardan veri silinmesiyle oluşur. Çözümü forumda mevcut fakat yeni başlayanlardansın ve bu sebeple karışık gelebilir.
Veritabanı temizliği için akşam vaktim olursa queryler ve scriptler hazırlıycam. 3-5 tıkta uğraşmadan kolayca db sıfırlanabilecek. Oradan yararlanırsın.

Oyla 0
hata alıyosan karakterın uzerıne oyunda olmayan bir itemi eklemeye çalısıyosundur start verdınmı dırek oyundan atar exec leri oyundaki itemlere göre değiştir oda olmassa region ısınlanma yeri kapalıdır jangana ayarla stabıl sabıt yerlerde ısınlansın girişte

Oyla 0
Bu hatanın nedeni sen kodu yanlıs yazdıgında char olusturma yaptıgında burada ID kasması olmus
bunun düzelmesi için normalde ID leri silip dogru olanı yapabilirsin ama oyunun test falan ise SRO_VT_SHARD temizle düzelecektir.
önceki hatan nedeni ile oluyor bu hata

Oyla 0
Teşekkür ederim. Addnewchar prosedürüne eklemeye çalıştığım bir kod hatası yüzünden kaunaklıymış. Charı oluşturmaya çalıştığımda oluşturamadığı için error veriyormuş. Addnewchar geri aldım ve tek tek item gold satırlarını düzelttim ve çalıştı

Oyla 0
Geri
Üst Alt