vSRO Sorum Var vSRO Cap iconu ekleme

InFlames

.
.
Aktiflik: 20%
Ayın En Aktif Üyesi
Çırak 250 mesaj
Thread owner
vSRO alt yapısında bunu nasıl yaparız daha önce de istişare yapılmıştı bu konuda maxiguard'lı bir server de şuan aktif olarak görünüyor da
textuisystem.txt dosyasının içerisine ekleme yapılmış alttaki gibi yardımcı olabilecek varmıdır bu konuda.

1784156094053.png

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Thread owner
Hocam ben de devkit'i öğrenmeye yeni başladım. Hangi alanı kontrol etmemiz gerektiğine dair küçük bir info verebilirseniz çok sevinirim
Cap icon için diyorsan devkit.dll içerisinde @Crusade hocam sağolsun bir örnek vererek oraya sürüklenmeme yardımcı oldu ve oradan yola çıkarak birden farklı denemeler yaptım gelişmeleri burada paylaşacağım eğer ki dll olarak yaparsam forumda paylaşım konusu olarak konu açacağım

Oyla 0
Florianın devkitinde bir çok şey birbirine include olarak bağlı hepsini ayırıp sadece kendi istediğin kalacak şekilde ayırabilecen mi eğer florianın devkiti ile yapıyorsan

Oyla 0
Thread owner
Florianın devkitinde bir çok şey birbirine include olarak bağlı hepsini ayırıp sadece kendi istediğin kalacak şekilde ayırabilecen mi eğer florianın devkiti ile yapıyorsan
Florian devkite bağlanıyor işin ucu zaten tüm sistemleri ayıklayıp tek tek deneme yaparak ilerliyorum bakalım ne olacak görcez

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt