vSRO Çözüldü vSRO Dimension Pillar Kaldırmak

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
Merhabalar, forumda "Dimension Pillar" kapatmak için 2 ayrı SQL sorgusu buldum. Bu sorgular _RefTriggerActionParam tablosunda ilgili bileşenlerin spawn olma ihtimalini 0 yaparak spawn olmasını engelliyor. Fakat ben ileride olabilecek güncellemeleri göz önünde bulundurarak, orijinal tablo verilerinde değişiklik yapmadan, service değerlerini 0 yaparak bu işlemi gerçekleştirmek istiyorum. Aklıma takılan konu gördüğüm kadarıyla bu verileri başka tablolarla bağlantılı çalışıyor. Bir hataya sebebiyet vermeden bu verileri ve bağlı olduğu tabloları nasıl bulup, kapatabilirim? Örneğin ben 67 değerine sahip olan 100/110 level aralığındaki Dimensionları kapatmak istiyorum.

Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Aşağıdaki sorguyla etkilenen verilerimiz.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Sorgu 1
Kod:

Alternatif sorgu 2
Kod:

Thread owner
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Okut ve keyfine bak.
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim, fakat burada asıl sormak istediğim aslında şu sadece _RefTriggerActionParam tablosunda ilgili satır veya satırlara ait service değerini 0 yapmam yeterli olur mu, başka bir tabloda düzenleme yapmam gerekir mi? Tabloların çıktısını alıp, ChatGPT'ye attığımda triger tablolarının birçoğunun birbiriyle bağlantılı olduğunu belirtmiş. Yalnızca "Value" değerini 0 yapmanız, ilgili objenin spawn olma ihtimalini 0 yapar ancak bu trigerin arkada hala işlem yaptığını gösterir diyor. En temiz yolun kapatmak istediğiniz Dimension kayıtlarının service değerini 0 yapmanız olacaktır, bu sayede gameserver'a da yük gereksiz yük bindirmemiş olursunuz fakat bu tablolarda birbiriyle bağlantılı olan tüm verilerin service değerlerini 0 yapmanız gerekir aksi halde çökme sorunları oluşabilir yazmış. :D

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt