Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım vSRO Evangelion GameServer (v1.7)
- Konuyu Başlatan takiru
- Başlangıç tarihi
thx
thankks
Hello friends today I am sharing with you the versions of eva gameserver.exe in my archive which you cannot find the links of when you search on the internet and which is kept like gold in the archives. There is no ramnit in the files, the ones currently shared on the market are full of ramnit, I do not recommend you to download it from anywhere else but here, but the decision is yours.
If you ask which one is more stable, I haven't had much to do with editing gs, so I don't have much knowledge, I use my own classic gameserver (eva gs 1.05).
Evangelion_1.0.5
Evangelion_1.0.6
Evangelion_1.0.7
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
![]()
![]()
All VIRUSTOTAL results are the same.
Note: If you have a different version that I don't know about, send it via private message and we will add it to the topic.
Teşekkürler. Ama Linkler yenilenmeli hepsi bozuk linklerin
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere internette aradığınız zaman linklerini bulamayacağınız, arşivinde olanlarında altın gibi sakladığı eva gameserver.exe yi toplu şekilde arşivimdeki sürümlerini paylaşıyorum. Dosyalarda ramnit yoktur, şuan piyasada paylaşılmış olanların içinde ramnit kaynıyor buradan başka yerden indirmenizi pek tavsiye etmiyorum yinede karar sizin
Hangisi daha stabil çalışıyor derseniz pek işim olmadı gs editlemekle bu yüzden pek bilgim yok, kendi klasik gameserverimi kullanıyorum (eva gs 1.05).
Evangelion_1.0.5
Evangelion_1.0.6
Evangelion_1.0.7
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
![]()
![]()
Hepsinin VIRUSTOTAL sonuçları aynıdır.
Not: Eğer elinizde bilmediğim farklı versiyonu mevcutsa özel mesaj yolu ile iletirseniz konuya ekleriz.
teşekkürler
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere internette aradığınız zaman linklerini bulamayacağınız, arşivinde olanlarında altın gibi sakladığı eva gameserver.exe yi toplu şekilde arşivimdeki sürümlerini paylaşıyorum. Dosyalarda ramnit yoktur, şuan piyasada paylaşılmış olanların içinde ramnit kaynıyor buradan başka yerden indirmenizi pek tavsiye etmiyorum yinede karar sizin
Hangisi daha stabil çalışıyor derseniz pek işim olmadı gs editlemekle bu yüzden pek bilgim yok, kendi klasik gameserverimi kullanıyorum (eva gs 1.05).
Evangelion_1.0.5
Evangelion_1.0.6
Evangelion_1.0.7
![]()
![]()
Hepsinin VIRUSTOTAL sonuçları aynıdır.
Not: Eğer elinizde bilmediğim farklı versiyonu mevcutsa özel mesaj yolu ile iletirseniz konuya ekleriz.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 5 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 5)