Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Vsro event sook veya arena battle
- Konuyu Başlatan İnternational
- Başlangıç tarihi
Meganın söylediğine göre burada shard'a ait eksik offset'ler varmış.vsro'da bu şekilde battle arena giriş limitini değiştirebilirsiniz.![]()
[Release] Customizing Battle Arena Required Number Of Participants
Hey there, I saw a lot of people talking about this, I was interested thinking it's a hard thing to find, like a challenge, you know... I spent awww.elitepvpers.com
Oyla
0
Q
quantizz
Rehber konu bekleniyor.![]()
sen önce 29 gb lik arşivi paylaş ben gerisini hallederim. csro daki hataları düzeltmek ömrümü yedi
Oyla
0
Hard Disk kafa atıyor onu çözebilsem.sen önce 29 gb lik arşivi paylaş ben gerisini hallederim. csro daki hataları düzeltmek ömrümü yedi![]()
Oyla
0
Ü
Üye silindi 1104
Miraçtan birşey paylaşmasını istemek ölüm sadece küçük oto click için 1 senedir bekledim paylaşmadı ?sen önce 29 gb lik arşivi paylaş ben gerisini hallederim. csro daki hataları düzeltmek ömrümü yedi![]()
smc otomatik ıd gircekti
Select komutunu 1,1 den
1000,1000 kadar denettirmek istemiştim elle yoruluyorum ?
Oyla
0
Ciddiyim. ? En son bir bilgisayarcıya gidip göstereceğim, yoksa çoktan paylaşmıştım geri kalan ne varsa
Oyla
0
Mega bence yalancı. Elinde source olduğu ve bir bok yiyemediği için insanların böyle şeyler bulmasını kıskanıyor, bok atacak bir şeyler buluyor. Her ama her konuda. Daha önce "asm ile yapması imkansız, yok src ile bile 2 günde yaptım" dediği çoğu şeyi de yaptım bu arada.Meganın söylediğine göre burada shard'a ait eksik offset'ler varmış.
Bu editi de aktif birkaç serverda uyguladım, bir şikayet gelmedi. Kendim de test için uzun zamandır kullanıyorum yamuğuna rastlamadım.
Oyla
0
Server açıyormuş bakalım ne kadar pro community olarak şahit olacaz ?Mega bence yalancı. Elinde source olduğu ve bir bok yiyemediği için insanların böyle şeyler bulmasını kıskanıyor, bok atacak bir şeyler buluyor. Her ama her konuda. Daha önce "asm ile yapması imkansız, yok src ile bile 2 günde yaptım" dediği çoğu şeyi de yaptım bu arada.
Bu editi de aktif birkaç serverda uyguladım, bir şikayet gelmedi. Kendim de test için uzun zamandır kullanıyorum yamuğuna rastlamadım.
Oyla
0
Açtı zaten birsürü isimlerini hatırlamıyorum da son isro files rigid de ona aitti gördük ?Server açıyormuş bakalım ne kadar pro community olarak şahit olacaz ?
Oyla
0
Q
quantizz
yalancı değil ancak elindeki dosyalar 2015 e ait güncel source elinde yok. bir diğer konu da dediğin gibi yapılamayacağını iddia ettiği şeyler aslında çok basit şeyler. vsromax diye paylaştığı dosyalar sadece vsro188e uyarlanmış sürümler . biz 2 satır codecave ve packet filtresi ile istenilen özellikleri aktif edebiliriz .Mega bence yalancı. Elinde source olduğu ve bir bok yiyemediği için insanların böyle şeyler bulmasını kıskanıyor, bok atacak bir şeyler buluyor. Her ama her konuda. Daha önce "asm ile yapması imkansız, yok src ile bile 2 günde yaptım" dediği çoğu şeyi de yaptım bu arada.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)