vSRO Paylaşım vSro Filter

File name:​
vSro Filter(GX_VSRO)​
File Contents:​
.exe, Installation File, Crack File, etc.​
Download:​
***Hidden text: Cannot be quoted.***​
File Purpose:​
vsro guard(filter)​
VirusTotal:​

Hi everyone, I've tried Guard before and it works, but I haven't been able to fully customize it; it has some shortcomings. It might be useful for you. I don't know if this filter has been shared before, but I haven't come across it on any xforum site. I can say I've seen it used by a few people.:)
If those who have made improvements or identified problems can inform us in the comments below, we will continue to improve and edit the process. Please share your experiences.
Note: The file size is large because it contains SRO_Devkit.
thank you

Dosya Adı:​
vSro Filter(GX_VSRO)​
Dosya İçeriği:​
thNkks.exe, Kurulum Dosyası, Crack Dosyası vb.​
*** Hidden text: cannot be quoted. ***​
Dosya Amacı:​
vsro guard(filter)​
VirüsTotal:​

Merhaba arkadaşlar, daha önceden guard denendi çalışıyor ancak tamamen düzenleyemedim eksikleri var,işinize yarayabilir, daha önceden bu filter paylaşıldımı bilgim yok ancak herhangibir xforum sitesinde rastlamadım, nadir birkaç kişide gördüğümü söyleyebilirim :)
Geliştirenler veya sorunları tespit edenler konu altında bilgilendirme yapabilirse bizde geliştirmeye, düzenlemeye devam edeceğiz, lütfen deneyimlerinizi paylaşın.
Not:Dosya içersinde SRO_Devkit olduğu için dosya boyutu fazladır
thannnks

vSro Filter(GX_VSRO)​
.exe, Kurulum Dosyası, Crack Dosyası vb.​
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***​
vsro guard(filter)​

Merhaba arkadaşlar, daha önceden guard denendi çalışıyor ancak tamamen düzenleyemedim eksikleri var,işinize yarayabilir, daha önceden bu filter paylaşıldımı bilgim yok ancak herhangibir xforum sitesinde rastlamadım, nadir birkaç kişide gördüğümü söyleyebilirim :)
Geliştirenler veya sorunları tespit edenler konu altında bilgilendirme yapabilirse bizde geliştirmeye, düzenlemeye devam edeceğiz, lütfen deneyimlerinizi paylaşın.
Teşekkürler

vSro Filter(GX_VSRO)​
vsro guard(filter)​

nasıl kurulur acaba böyle guardlar nasıl build edilir video çekme şanşınız varmı

vSro Filter(GX_VSRO)​
vsro guard(filter)​

tyyyyyyyyyyyyyy

File name:​
vSro Filter(GX_VSRO)​
File Contents:​
.exe, Installation File, Crack File, etc.​
***Hidden text: Cannot be quoted.***​
File Purpose:​
vsro guard(filter)​
VirusTotal:​

Hi everyone, I've tried Guard before and it works, but I haven't been able to fully customize it; it has some shortcomings. It might be useful for you. I don't know if this filter has been shared before, but I haven't come across it on any xforum site. I can say I've seen it used by a few people.:)
If those who have made improvements or identified problems can inform us in the comments below, we will continue to improve and edit the site. Please share your experiences.
Note: The file size is large because it contains SRO_Devkit.
tahnks

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt