vSRO Çözüldü VSRO Fortress Kalp Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozsro54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozsro54

.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
Aktif serverim var az çok playerler ile devam ediyoruz bugün kale savaşı denedik lakin Kale KALBINE tıklayınca oyun crash veriyor herhangi bir hata veya benzeri bir uyarı vermiyor.
PHbotta olanlar clientles olup bot üzerinden kalbi kesti
sorunun kaynağı ve çözümü nedir acaba ? Şimdiden Teşekkürler

SORUN GUARD KAYNAKLIYMIS
Vsropluss da guard FW ayarında kill ve Damage Counter ayarlarını kapatınca düzeldi

Çözüm
0xC0000005 ACCESS_VIOLATION (geçersiz pointer)
Yani VSROPlus’un kendi DLL’i beklediği bir veriyi alamamış, guardı hiç kullanmadım ama düz mantık yürütmek gerekirse tablo kontrolünden önce guardın site üzerinden ilgili kategori tiklerine göz atmanı tavsiye ederim.
Orası ile Fortress'in bir modülü overlap döngüsüne giriyor olabilir.

C++:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Yani client tarafında bir fonksiyon (muhtemelen ingame loop / render / packet handle) vsroplus_lib içindeki hooklara giriyor ve orada patlıyor.
Bu sorun genel bir sorun olduğunu sanmıyorum yoksa oyunu...
Thread owner
Yani VSROPlus’un kendi DLL’i beklediği bir veriyi alamamış, guardı hiç kullanmadım ama düz mantık yürütmek gerekirse tablo kontrolünden önce guardın site üzerinden ilgili kategori tiklerine göz atmanı tavsiye ederim.

C++:

Yani client tarafında bir fonksiyon (muhtemelen ingame loop / render / packet handle) vsroplus_lib içindeki hooklara giriyor ve orada patlıyor.
Bu sorun genel bir sorun olduğunu sanmıyorum yoksa oyunu kullanan tüm guardlarda bu sorun oluşurdu.
eyvallah bende ilk guard ile alakası varmı diye şüphelenmiştim onada bakarım ama guardın geldiği default ayarda FW kısmına hiç ellememiştim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

C++:

Bu sorun genel bir sorun olduğunu sanmıyorum yoksa oyunu kullanan tüm guardlarda bu sorun oluşurdu.
Düzeldi reis Guardın Damage ve Kill Counter lerin tiki kapattım oldu eyvallah

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
kalp düşünce GS kapanıyor mu yoksa files açık kaldığı halde sadece fortress içindeki tüm charlar clientless mi alıyor?
kesilince falan değildi sorunum Kalbe tıkladıgın gibi oyun kapanıyordu filesde herhangibir sorun olmuyordu Clientsel bir sorun muhtemelen
Dediğimi yapınca sorun kalmadı

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt