sonsrobukucu

vSRO Çözüldü Vsro girişteki 0 yazısı nasıl kaldırılır?

sonsrobukucu

.
Aktiflik: 1%
Web sitesi
www.cavuronline.com
Thread owner
Beyler clean files kullanıyorum girişte 0 yazısı geliyor onay için, bu ekranı nasıl kaldırabiliriz?
Bu arada destek olarak en sağlam grupsunuz piyasadaki, herkesin yüreğine sağlık ♥

Son düzenleme:
Captha desene mübarek. Server.cfg den diye biliyorum onu. Ama guard kullanıyosan oda pasif hale getiriyo.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular

📋 Açıklama Selamlar arkadaşlar, vSRO client üzerinde kullanılabilecek start loading görselini paylaşmak istedim. Client girişinde, oyun açılışında veya loading ekranında kullanabileceğiniz sade ve...
Cevaplar
1
Görüntüleme
29
Margi
📋 vSRO Client Türkçeleştirme Rehberi Selamlar arkadaşlar, vSRO client üzerinde Türkçe çeviri yapmak isteyenler için en önemli dosyalardan biri textdata dosyalarıdır. Ekran görüntüsünde görüldüğü...
Cevaplar
1
Görüntüleme
24
📋 PureEditPanel vSRO Web Panel Merhaba arkadaşlar, Arşivimde bulunan eski ancak dönemine göre oldukça kullanışlı olan PureEditPanel web panelini paylaşmak istiyorum. Özellikle vSRO sunucularında...
Cevaplar
4
Görüntüleme
33
GMVAHA
Merhabalar, Uzun süredir sürüncemeye bıraktığım bir konu vardı. Bu konuyla ilgili internette çeşitli araştırmalar yaptıktan sonra sonunda bir sonuca ulaştım. Bildiğiniz üzere, CTF ödüllerini...
Cevaplar
4
Görüntüleme
47
cristianxi
Etiketler
Geri
Üst Alt