teşekkürlerOld Fellow Pets
Öncelikle Selamın Aleyküm, Bugün sizlere isro'daki fellow petlerin her leveli çalışan şekilde nasıl kolay ekleyebileceğinizi anlatacağım, anlatacağım derken o kadar basit ki bilmeyen arkadaşlar bile yapabilir.
UYARI! : İşlemlere başlamadan önce mutlaka client ve database yedeğinizi almayı unutmayın!
NOT : Yükleme yaparken sırasıyla eklerseniz sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.
Paylaşım Adı: Fellow Pets Paylaşım İçeriği: Query,Particles,Media Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** VirüsTotal: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Nasıl Yapılır?
Klasör içindeki Query'leri tek tek okutup kolayca kurulum yapabilirsiniz, Daha sonra Particles ve Media kısmını cliente patch attıktan sonra gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Not: Debuff olmasını istemiyorsanız Debuff Query'lerini okutmanıza gerek yok!
Oyun İçi Görüntüler;
Dip Not: Paylaşım içeriği bana ait değildir!
Credits: JellyBlitz
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
fellow pet seri1 dekilerin npc de resmi gözükmüyor, (çantada gözüküyor) birkaç kere kontrol edip update attım olmadı, elinizde npc de gözükecek görüntülerin hazır update atabileceğim şekilde dosya varmı?Old Fellow Pets
Öncelikle Selamın Aleyküm, Bugün sizlere isro'daki fellow petlerin her leveli çalışan şekilde nasıl kolay ekleyebileceğinizi anlatacağım, anlatacağım derken o kadar basit ki bilmeyen arkadaşlar bile yapabilir.
UYARI! : İşlemlere başlamadan önce mutlaka client ve database yedeğinizi almayı unutmayın!
NOT : Yükleme yaparken sırasıyla eklerseniz sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.
Paylaşım Adı: Fellow Pets Paylaşım İçeriği: Query,Particles,Media Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** VirüsTotal: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Nasıl Yapılır?
Klasör içindeki Query'leri tek tek okutup kolayca kurulum yapabilirsiniz, Daha sonra Particles ve Media kısmını cliente patch attıktan sonra gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Not: Debuff olmasını istemiyorsanız Debuff Query'lerini okutmanıza gerek yok!
Oyun İçi Görüntüler;
![]()
Dip Not: Paylaşım içeriği bana ait değildir!
Credits: JellyBlitz
Ekli dosyalar