vSRO Çözüldü vSro Job Suit Kıyafet Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan S3XPER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S3XPER

TeamSpeak Provider

Developer
.
.
Aktiflik: 20%
Lord 500 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar,
Resimde gördüğünüz üzere sadece Trader BSR’sinde böyle bir sorun yaşıyorum. Job Suit Buff System tarzı bir şey eklemedim; amacım o değil. Benim istediğim, bu itemin normal bir şekilde takılabilmesi.
Bunun için ne yapmam gerekli?

1779578875634.png

selam bu suitlerde evet böyle bir sorun var bunu çözmek için skille bağla düzelecektir. ben böyle çözmüştüm

Oyla 0
media.pk içersinde Serverdep/Silkroad/Text'lerde ,Charactereffect.txt mi yoksa Charactervisualchange.txt mi ne var o dosyaya ekle bsr'sini ozaman düzelir görünümü :p

Oyla 0
Thread owner
media.pk içersinde Serverdep/Silkroad/Text'lerde ,Charactereffect.txt mi yoksa Charactervisualchange.txt mi ne var o dosyaya ekle bsr'sini ozaman düzelir görünümü :p
Çoğu girdiyi denedim ama olmadı maalesef.
Merhaba hocam skıll atamalarında sıkıntı var kontrol edin ondan oluyordu die hatırlıyorum
Skill sistemine bağlamadım hocam o sistemi biliyorum amacım onlar olmadan bir çözüm yolu var mı onu öğrenebilmek.

Oyla 0
o job kıyafetindede sorun olabilir bak baska oyundan çekip dene bir bsr bozuklugu vardır

Oyla 0
Skillsiz test etme fırsatım olmadı bu tür sorular media tarafını ilgilendirdiği için Charactervisualchange.txt skill yönlendirmesi yaparak drekt çözebilirsin.

Oyla 0
Mini bir hook ile düzeltilebilir. Haricinde bunu visualchange ve skill ekleyerek düzeltebilirsiniz başka yolu yok malesef

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar