vSRO Çözüldü Vsro Job Suit Procedure Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Smt1961
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Smt1961

.
.
Aktiflik: 5%
Çırak 250 mesaj
Thread owner
Herkese merhaba,
Öncelikle ilk konumu paylaşım olarak açmak isterdim..
Konuma gelirsek; Kendime ait sunucum mevcut ve yakın arkadaş aile dostları vs. İle eğlencesine oynuyoruz ayar ve test yapıyoruz..
Jobta eksiklik hissettim ve job suit dosyaları ekleyeceğim fakat prosedür konusunda oyunu yorar mı, veya zararı olur mu ? Pek bilgi sahibi değilim, incelemelerim kadarıyla procedür yoracak gibi. Kalabalık bir ekibiz yani 30 playere test ettirmek için kişi başi 3char açtırıp job bile giydirebilirim ama olurda ilerde anlık GS kapamalarından korkuyorum.. Tavsiyeleriniz nelerdir ?
Şimdiden teşekkürler..

Guard : Kguardedge​

Thread owner
Anlık Veri olarak değil de smc içerisinden günde bir kere veya iki kere güncelleyecek şekilde aynı Honor sistemi gibi ayar yapılsa belki yormayabilir
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorun olmaz diye düşünüyorum bende kullanıyorum şuanda tabi alacagın makinanın konfigürasyonu biraz iyi olmalı
Ben tereddütte kalmak istemiyorum açıkçası yapmışken herkes tarafından onaylanacak şekilde sağlıklı bir yolunu bulabilirsem paylaşacağım

Oyla 0
Bunun için Trigger çalıştırmanız gerekiyor bir prosedür yazıp bunu zaman ayarlı tetikletmeniz gerekli yada en kısa yoldan Kovboitoolsdan EXEC ile yapabilirsiniz

Oyla 0
Makinanın özelliklerine göre bu işlemi sınıflandırmak pek doğru olmasada elindeki test makinanın özelliklerini şöyle sınıflandırabilirim.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
bu özellikler test modunda senin için yeterlidir.
Prosedür konusuna gelicek olursak SQL Performasını yormayacak şekilde bir algoritmada yazılırsa hiçbir sorun vs yaşamazsın.
Prosedür hakkında destek almak istersen özelden ulaşabilirsin istediğin mantıkta yazabilirim o haricinde forumumuzda paylaşın bazı konuları mevcuttur.

Oyla 0
Thread owner
Makinanın özelliklerine göre bu işlemi sınıflandırmak pek doğru olmasada elindeki test makinanın özelliklerini şöyle sınıflandırabilirim.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
bu özellikler test modunda senin için yeterlidir.
Prosedür konusuna gelicek olursak SQL Performasını yormayacak şekilde bir algoritmada yazılırsa hiçbir sorun vs yaşamazsın.
Prosedür hakkında destek almak istersen özelden ulaşabilirsin istediğin mantıkta yazabilirim o haricinde forumumuzda paylaşın bazı konuları mevcuttur.
Discorddan yazdım size,

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar