vSRO Çözüldü vSRO Karakter Silinmeme Bugu

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba, forumda dolaşırken aşağıdaki konuya denk geldim. Sanırım vSRO 1.88 clean db'de karakter silinmeme bugu oluyormuş. Bu bugu 7 gün beklemeden nasıl test edebilirim? Biraz incelediğimde _DeleteCharPermanently prosedüründe @elapsed_min < ((60 * 24 * 6) + (60 * 23))) şöyle bir alan mevcut bunu 5 dakikaya göre @elapsed_min < 5 şu şekilde güncelledim fakat düşündüğüm gibi olmadı hala 7 gün sayıyor. Bir de ilgili konudaki çözüm prosedürlerini okutunca hata basıyor. Bu konuda yol gösterecek birileri varsa çok memnun olurum.

_DeleteCharPermanently sorgusunda dönen hata

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

_DeleteCharPermanently_NoTX sorgusundan dönen hata

Kod:

_ManageShardCharName sorgusundan dönen hata

Kod:

Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden sonsuz teşekkür ederim.

Thread owner
Oyla 0
Hocam çok teşekkür ederim, en kısa sürede deneyeceğim. 🙏🏻 Peki test etmek için süreyi nasıl kısaltabilirim veya 7 gün beklemeden test etmenin alternatif bir yolu var mı?
Server saatini ileri alarak deneyebilirsin. işe yaramaz ise silinme tarihini değiştir 1-2 dk sonrasına gs restart at

Oyla 0
Hocam çok teşekkür ederim, en kısa sürede deneyeceğim. 🙏🏻 Peki test etmek için süreyi nasıl kısaltabilirim veya 7 gün beklemeden test etmenin alternatif bir yolu var mı?
Çok önce denemiştim. Server saatini ileri almak bende işe yaramamıştı. İşe yaramazsa çalışmadığını düşünme diye dipnot geçiyorum.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt