hasanov
.
Auto Login'e hiç dikkat etmemiştim. Bir bakalım hemen.bu botta yine sorun var oto giriş yapmıyor daha önce kullandığım mbotta açar açmaz kendi giriş yapıldı yazıyordu bunda oto giriş aktif olduğu halde ben giriş diyene kadar giriş yapmıyor bu kısmı sorunlu sanırım
biz herşeyi anında isteriz niye anında login olmuyor2 dakika içinde kendisi Auto Login oluyor bot kontrol ettiğimde.![]()
bende olmadı bekledim not login yazıyor ben girişe 3 4 kez tıklayınca yine bekliyor sonra oluyor2 dakika içinde kendisi Auto Login oluyor bot kontrol ettiğimde.![]()
Geri dönüş için biz teşekkür ederiz.iyi günler kolay gelsin. sbot kullanıyordum ama millet. mbot ile pill siliyor biz silemiyoruz.
windows10 64 bit kullanıyorum ve bir türlü bot login yapamadım. pc güncel cc+ ve net serileri virüs proğramı kapalı kendi defenderi zaten.
An unknown error occured while checking for a mBot update hatası alıyorum.
bir türlü çözemedim. yardım lütfen
edit: özür dilerim her botta aynı hatayı almıştım. login tıklayınca hatayı yazdığı halde login oldu ve çalışıyor teşekkürler.........![]()
Bu botta sorunsuz ve bizim reklamlarımız var sizi rahatsız ediyorsa kullanmazsınız olur biter.Reklamlı bot zaten Reklamsız istiyen varsa özel yazsın sorunsuz