vSRO Çözüldü Vsro Nazif Npc F10

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pyrodox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pyrodox

Photoshop CC, ECSRO, Video Edit,

Designer
Aktiflik: 30%
500 mesaj Muhafız
Thread owner
Gerekli tabloların identylerini yes yaptım
Daha önce hiç ekleme veya silme yapmadıgım için item sildikten sonra KompleDeğişecek 4 Tane .txt veriyor
Bu 4 tane .txt'i media attığımda crash oluyor client ne yapmam gerekiyor yoksa eksik txt mi veriyor? böyle bir sorun yaşayan olmadığı için forumda
göremedim bilen birisi yardımcı olabilirmi acaba.

1649106283493.png

Gerekli tabloların identylerini yes yaptım
Daha önce hiç ekleme veya silme yapmadıgım için item sildikten sonra KompleDeğişecek 4 Tane .txt veriyor
Bu 4 tane .txt'i media attığımda crash oluyor client ne yapmam gerekiyor yoksa eksik txt mi veriyor? böyle bir sorun yaşayan olmadığı için forumda
göremedim bilen birisi yardımcı olabilirmi acaba.

1649106283493.png
Dump dosyasını atabilir misiniz?

Oyla 0
RefShopItemStockPeriod tablosunda veri yoksa, mediadaki karşılığına da bakmak gerek... tablo boşsa mediada bulunan txtyi de boşaltın içini silin.. patch edin düzelir. ID ayarlarına bakın onun dışında.. Tablo IDleri anahtarla kilitleyip Identity specitifion YES yapın.. ID olmayanlar var onlara da index açıp int ile anahtar koyun.

Oyla 0
Thread owner
Refshopitemstockperiod.txt'yi 0 ladınız mı hocam?
hiç bir işlem yapmadım sadece direk media'a attım söylediğim gibi daha önce böyle bir işlem yapmadığım için çok fazla bilgim yok bu konuda.
Sıfırlamak derken .txt içerisindekilerinimi sileceğim?

Oyla 0
hiç bir işlem yapmadım sadece direk media'a attım söylediğim gibi daha önce böyle bir işlem yapmadığım için çok fazla bilgim yok bu konuda.
Evet clean bir client kullanıyorsanız refshopitemstockperiod.txt'nin içinde baya bir satır yazması lazım hepsini silip compile etmeniz yeterli :) pk2 extractor ile

Oyla 0
Evet, önce tabloya bakıyorsun.. boş değilse boşalt gerek yok ona zaten.
Sonra tablo ismiyle aynı olan bir txt'yi boş olarak mediaya atman yeterli.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Evet clean bir client kullanıyorsanız refshopitemstockperiod.txt'nin içinde baya bir satır yazması lazım hepsini silip compile etmeniz yeterli :) pk2 extractor ile
Joymax PK2 tool varken extraktör gibi 18. yüzyıldan kalma bi program :D

Oyla 0
Evet, önce tabloya bakıyorsun.. boş değilse boşalt gerek yok ona zaten.
Sonra tablo ismiyle aynı olan bir txt'yi boş olarak mediaya atman yeterli.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Joymax PK2 tol varken extraktör gibi 18. yüzyıldan kalma bi program :D
El alışkanlığı hocam :)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar