ThankaMerhaba arkadaşlar 11dg ye göre ayarlanmış yeni socketler str int ignore ve block bulunmaktadır
1-2-3 seviye şeklinde yapımı detaylı bir şekilde anlatılmıştır.
[Sadece 11dg ye yapabildim diğer türlü beceremedim bilgisi olan varsa alt dg göre ayarlayıp paylaşabilir bize öğrenmiş oluruz]
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım [𝐯𝐒𝐑𝐎] 𝐍𝐄𝐖 𝐒𝐎𝐂𝐊𝐄𝐓 (𝟏𝟏𝐃𝐆)
tşkrlerMerhaba arkadaşlar 11dg ye göre ayarlanmış yeni socketler str int ignore ve block bulunmaktadır
[Sadece 11dg ye yapabildim diğer türlü beceremedim bilgisi olan varsa alt dg göre ayarlayıp paylaşabilir bize öğrenmiş oluruz]
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tşkrlerMerhaba arkadaşlar 11dg ye göre ayarlanmış yeni socketler str int ignore ve block bulunmaktadır
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
thanks for sharing
Hello friends, new sockets set according to 11dg include str int ignore and block.
Its construction is explained in detail in 1-2-3 levels.
[I could only do it for 11dg, I couldn't do it any other way. If anyone has information, you can adjust it according to the lower dg and share it with us so we can learn.]
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
[/SPOILERS][/SPOILERS]
thanks
thx bro
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)