Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım [𝐯𝐒𝐑𝐎] 𝐍𝐄𝐖 𝐒𝐎𝐂𝐊𝐄𝐓 (𝟏𝟏𝐃𝐆)
Nice system <3Merhaba arkadaşlar 11dg ye göre ayarlanmış yeni socketler str int ignore ve block bulunmaktadır
1-2-3 seviye şeklinde yapımı detaylı bir şekilde anlatılmıştır.
[Sadece 11dg ye yapabildim diğer türlü beceremedim bilgisi olan varsa alt dg göre ayarlayıp paylaşabilir bize öğrenmiş oluruz]
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
thanks
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Hello everyone, these are new sockets configured for 11dg, and include str, int, ignore, and block.
The construction is explained in detail in levels 1-2-3.
[I was only able to do it with 11dg; I couldn't manage it otherwise. If anyone has any information on how to adjust it for lower dg levels and share it with us, we would all learn.]
***Hidden text: Cannot be quoted.***
thanks
thanksMerhaba arkadaşlar 11dg ye göre ayarlanmış yeni socketler str int ignore ve block bulunmaktadır
[Sadece 11dg ye yapabildim diğer türlü beceremedim bilgisi olan varsa alt dg göre ayarlayıp paylaşabilir bize öğrenmiş oluruz]
Hello everyone, these are new sockets configured for 11dg, and include str, int, ignore, and block.
The construction is explained in detail in levels 1-2-3.
[I was only able to do it with 11dg; I couldn't manage it otherwise. If anyone has any information on how to adjust it for lower dg levels and share it with us, we would all learn.]
***Hidden text: Cannot be quoted.***
nice bro
thanksMerhaba arkadaşlar 11dg ye göre ayarlanmış yeni socketler str int ignore ve block bulunmaktadır
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)