vSRO Çözüldü VSRO normal adv B çıkmıyor

cleopatra

.
1 Mesaj
Thread owner
İtemleri parçalayınca sox silahlardan A ve B çıkıyor, ama normal itemlerden sadece adv A çıkıyor. Silah +10 FB olsa bile durum böyle. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Sox sınıfı olmayan eşyalarda; silahta A grade verir. Giyside nadiren b veriyor. Takıda b verme şansı çok yüksek. Onu ayarlamak yerine unique droplarina koymuştum direkt.
RefDropItemAssing 'di galiba, advler de çıkarılırken drop mantığı ile çıkıyor. Yanlış hatırlamıyorsam tablo ismi yazdığım şekilde idi. Kurcalayın, çözersiniz çözümü de bekleriz.

Thread owner
Sox sınıfı olmayan eşyalarda; silahta A grade verir. Giyside nadiren b veriyor. Takıda b verme şansı çok yüksek. Onu ayarlamak yerine unique droplarina koymuştum direkt.
RefDropItemAssing 'di galiba, advler de çıkarılırken drop mantığı ile çıkıyor. Yanlış hatırlamıyorsam tablo ismi yazdığım şekilde idi. Kurcalayın, çözersiniz çözümü de bekleriz.
Bakacağım. O tablodaki idler objcommon mı, refitem mi? Her defasında bu ikilemde kalıyorum. Neye göre hangisi kullanılıyor?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

refobj ID'leriymiş sanırım. Ama şöyle bir durum var. Bahsettiğiniz tabloya baktım ve weapon adv A ID'si bulamadım. Halbuki parçalayınca düşüyor. Bu mantığa göre düzenlenmesi gereken tablo burası değil.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sorun henüz çözülmedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt