vSRO Yardım VSRO Npc Thief JobSuit Olmadan Attack Yapabilme

zenenet

.
.
Aktiflik: 3%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Merhaba,

Sorunu tam olarak açıklamak gerekirse bildiğiniz üzere job suit takılıyken trader/thief çıkan npc hunter/thieflere sadece job suit takılı olan playerlar saldırabiliyor aynı şekilde bu çıkan npc thiefler sadece job suit olan playerlara saldırabiliyor. Benim istediğim bu npc thief/hunterlara job suit olmadan bütün playerların saldırabilmesi ve aynı zaman da bu npc thief/traderların job suit olmadan gördüğü bütün playerlara agro ile gidip saldırabilmesi. Genel anlamda npc hunter/thief özellikleri gameserver üzerinden kontrol ediliyor fakat bir ihtimal database tarafından düzenlenebilir mi diye merak ettim. Var mıdır bir yolu?

Merhabalar, Gameserver tarafında ciddi bir ASM bilgisi ve editi gerektirir. Bahsettiğiniz konuya benzer ama ilgili olmayan bir kaç konuya bakmıştım. Fakat şimdilik profesyonel bir destek almadan bu mümkün değil gibi duruyor bilginize. Yardim konularimiza geri dönüş yapmayı unutmıyalım, sorununuz çözümlendi ise çözümü konuya ekleyip başlığı 'Çözüldü' olarak güncelleyebilirsiniz Teşekkürler iyi forumlar dilerim.

Thread owner
Merhabalar, Gameserver tarafında ciddi bir ASM bilgisi ve editi gerektirir. Bahsettiğiniz konuya benzer ama ilgili olmayan bir kaç konuya bakmıştım. Fakat şimdilik profesyonel bir destek almadan bu mümkün değil gibi duruyor bilginize. Yardim konularimiza geri dönüş yapmayı unutmıyalım, sorununuz çözümlendi ise çözümü konuya ekleyip başlığı 'Çözüldü' olarak güncelleyebilirsiniz Teşekkürler iyi forumlar dilerim.

Evet bende Gameserver üzerindeki fonksiyonu buldum, şuan reverse ediyorum. Eğer yapabilirsem NPC spawn fonskiyonunu hook edip,değiştireceğim. Eğer çözüme ulaşırsam buradan paylaşacağım. Database tarafı ile alakası yok malesef dediğiniz gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt