vSRO Paylaşım Vsro old 3 Job Prosedürü

Hello, here is the old 3 job (I don't know if guards currently provide this service. If you don't have your own guard, you can use it with guards like Kguard or Maxiguard.)

NOTE: I wrote it completely by myself, tested it and it works, I am sharing it without removing the comments lines, maybe you will come up with an idea like "Oh look, you forgot this, it can be added" based on the comments lines.

You can send commands like (!thief-!trader-!hunter) with the button as shown on the right side of the image or with the pm command.

Main.jpg

Important :

If you don't add this line to _AddNewChar it won't work.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
thanks bro

Merhaba, buyrunuz old 3 job (Guardlar hali hazırda bu hizmeti veriyor mu bilmiyorum. Kendinize ait guardınız yoksa Kguard-Maxiguard gibi guardlar eşliğinde de kullanabilirsiniz. )

NOT: Tamamen kendim yazdım, denedim ve çalışır durumda yorum satırlarını kaldırmadan paylaşıyorum belki yorum satırlarından yola çıkıp ''Aaa bak bunu unutmuş eklenebilir gibisinden bir düşünce ortaya çıkar''

Görselde sağ tarafta ki gibi butonlu şekilde veya pm komutu ile (!thief-!trader-!hunter) gibi komut gönderebilirsiniz.

Main.jpg

Önemli :

_AddNewChar içerisine bu satırı eklemezseniz çalışmaz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tesekkurler

Merhaba, buyrunuz old 3 job (Guardlar hali hazırda bu hizmeti veriyor mu bilmiyorum. Kendinize ait guardınız yoksa Kguard-Maxiguard gibi guardlar eşliğinde de kullanabilirsiniz. )

NOT: Tamamen kendim yazdım, denedim ve çalışır durumda yorum satırlarını kaldırmadan paylaşıyorum belki yorum satırlarından yola çıkıp ''Aaa bak bunu unutmuş eklenebilir gibisinden bir düşünce ortaya çıkar''

Görselde sağ tarafta ki gibi butonlu şekilde veya pm komutu ile (!thief-!trader-!hunter) gibi komut gönderebilirsiniz.

Main.jpg

Önemli :

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler.

Main.jpg

Önemli :

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
ty For Sharing

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt