vSRO Çözüldü VSRO Old Item Mall olan Clientı Yeni Item Malla Çevirme

baysannet

.
Aktiflik: 4%
Şovalye 250 mesaj
Thread owner
Herkese merhaba,
Old Item Mall aktif olan bir oyunda item mall'dan eşya alırken sorun yaşandığı için(alınca hiç bir şekilde silk de azalmıyor item de gelmiyor) yeni klasik item mall'a çevirmek istiyorum. Clientta neleri değiştirmeliyim? Sadece media pacthi ile çözülebilir mi bilgisi olan varsa destek olabilirse çok sevinirim.

Komple resinfo'yu alırsam başka şeyler de bozulabilir sanki spesifik hangi dosyalar item malla etki ediyor onları bulmam gerekiyor
itemmall ile alakalı txtleri al o zaman sadece.

DaY8fab.png

Oyla 0
Herkese merhaba,
Old Item Mall aktif olan bir oyunda item mall'dan eşya alırken sorun yaşandığı için(alınca hiç bir şekilde silk de azalmıyor item de gelmiyor) yeni klasik item mall'a çevirmek istiyorum. Clientta neleri değiştirmeliyim? Sadece media pacthi ile çözülebilir mi bilgisi olan varsa destek olabilirse çok sevinirim.
Merhabalar sadece client değil, guard tarafınıda değiştirmen gerekiyor revizyon yapılmadan dediğin olayın olmıyıcağına eminim diyebilirim txt ve gui tarafı ile bitmiyor maalesef ayrıca normalde new mall'dan old'a dönüş olur siz tam tersini isityorsunuz :D hangi guardı kullanıyorsunuz ?

Oyla 0
Thread owner
Merhabalar sadece client değil, guard tarafınıda değiştirmen gerekiyor revizyon yapılmadan dediğin olayın olmıyıcağına eminim diyebilirim txt ve gui tarafı ile bitmiyor maalesef ayrıca normalde new mall'dan old'a dönüş olur siz tam tersini isityorsunuz :D hangi guardı kullanıyorsunuz ?
Maxiguard kullanıyorum elime gelen db de old item mall var ama item alınca silk de azalmıyor item de gelmiyor hiç bir şekilde bu sorunu çözemediğim için normal item mall a geçiş yapmak istedim ama onu da yapamıyorum şuan :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

yapmak istediğini anlamadım f10 dan item alınıyor sorun yok?

F10 da her şey sorunsuz gözüküyor ama itemler alınmıyor nedense şuanda bende onun sebebini çözemedim

Oyla 0
Maxiguard kullanıyorum elime gelen db de old item mall var ama item alınca silk de azalmıyor item de gelmiyor hiç bir şekilde bu sorunu çözemediğim için normal item mall a geçiş yapmak istedim ama onu da yapamıyorum şuan :D
Silk azalmaması oldla mı alakalı acaba 🤔

Oyla 0
Sarkolota oldf10 mall ücretli şekilde sağlıyor, onun izni olmadan veyahut ''revizyon'' yapmadan ciddi şekilde bilgi gerektirir, bahsettiğin konu mümkün değil sadec client ile iş bitmiyor maalesef:)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt