vSRO Çözüldü VSRO Old Item Mall olan Clientı Yeni Item Malla Çevirme

baysannet

.
Aktiflik: 4%
Şovalye 250 mesaj
Thread owner
Herkese merhaba,
Old Item Mall aktif olan bir oyunda item mall'dan eşya alırken sorun yaşandığı için(alınca hiç bir şekilde silk de azalmıyor item de gelmiyor) yeni klasik item mall'a çevirmek istiyorum. Clientta neleri değiştirmeliyim? Sadece media pacthi ile çözülebilir mi bilgisi olan varsa destek olabilirse çok sevinirim.

Oyla 0
old f10 u @Venom birine satmıştı isim vermiyim çalısıyordu sorunsuz ondanda alabilirsin

Oyla 0
Thread owner
maxiguarddan f10 dan item alımını kapatmış olabilirmisin ?
1753631661757.png
Bi umut baktım ama kapalı değilmiş :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sarkolota oldf10 mall ücretli şekilde sağlıyor, onun izni olmadan veyahut ''revizyon'' yapmadan ciddi şekilde bilgi gerektirir, bahsettiğin konu mümkün değil sadec client ile iş bitmiyor maalesef:)
Maxiguardta ek özellik olarak satıldığını bilmiyodum ek masraf yapmak yerine normal F10 a çevirmek istiyorum ama o da olmuyo normale çevirebilsem sorun çözülcek

Oyla 0
Bi umut baktım ama kapalı değilmiş :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Maxiguardta ek özellik olarak satıldığını bilmiyodum ek masraf yapmak yerine normal F10 a çevirmek istiyorum ama o da olmuyo normale çevirebilsem sorun çözülcek
Kullandığın client hakkında bilgimiz yok, yine aynı senaryo yaşanıyor olddan New mall'a dönerken sro_client mevcut clientin ile uyumlu eğer edit asamasindaysan clean client kullanabilirsin, veyahut sarkolota'dan destek alabilirsin, herşey ücret değildir yardımcı olabileceği bir konu olabilir, DC den ticket açıp ulaşabilirsin kendisine.

Oyla 0
sro clienti değiştirip düzeltilmiştir.

Oyla 0
Çözüm
Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt