vsro
vsro
vsrovsro
vsrovsro
vsro
vsro

Vsro OpCode Kullanarak Program Yapımı

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 1104
  • Başlangıç tarihi
vsro
Ü

Üye silindi 1104

Bu Konuda Opcode Kullanarak Program yapımını göstereceğim bende hazır kod kullandım bilgim olmadığından fakat bilmeyen arkadaşlar için yinede öğretmek istedim
misal bu kodlarla ne yapılabilir Örneğin ;(PT KURMA Eventivar diyelim hızlıca pt kurup pt silebilirsiniz ve siz kazanırsınız böylelikle gerekli opcodeleri bulursanız :D ) sanırım fakat o kadar kod bilgim yok :D şimdilik size otur kalk veya emoji kullanma gibi şeyleri göstereceğim


oluşturduğunuzda çıkan tüm kodları silin programdaki alttaki kodları yapıştırın ve derleyin derleme başarılı olursa buton ekleyin butona aşağıdaki kodu verip tekrar derleyin
bu kod oturma kalkma kodu siz bu kodları edx loaderden analiz ederek misal Paket Ayrıştırıcı (Sadece yeni ISRO) seçeneğini seçerek oyuna girdiğinizde o ekranda sürekli kodlar çıkar oturup kalk yapınca çıkan opcode ve kodu görünce anlarsınız
misal oturunce
704F
04 yazar bu şekilde alttaki gibi kodları çoğaltabilirsiniz :D
Alttaki Kod Buton oluşturduktan sonra butona çift tıkladığınızda açılacak yere yazılacak koddur

Kod:
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.
Alttaki Kod yukardaki dediğim forms uygulamasını oluşturduğunzda çıkacak olan programdaki tüm kodları silip bunu yapıştıracaksınız
Kod:
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.
Burdan maxideki oksn'a teşekkürlerimi sunarım çok yardımcı oluyor bana.

Oyunun içinde birşeyler yaptıkça mesela ata bindiniz ne bilim potcuya gidip pot aldınız str int verdiniz pot bastırdınız bunları yapar arkadaki programda bu kodları kaydediyor gelelim bunlar ne işe yarıyor.

Mesala oturma tuşuna bastıkmı programda

Kod:
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.
böyle bir kod görüyoruz şimdi bunu nasıl kullanıcaz
Programa bir buton ekleyim click kısmına gelelim


Kod:
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.
Böyle yazıp programımızı çalıştırdığımızda butona bastığınızda oturma işlemini gerçekleştirir.



İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.

Evet eğer okuduysanız makaleyi sadace gönderme yapaldiğimi anlamışsınızdır. Benim istediğim Serverdan gelen verileri okuyabilmek mesala en ufak örnek canımız azken otomatik canımız yukseliyor ya bekledikçe o sırada serverdan bilgi geliyor ama böyle geliyor
Kod:
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.
Can her yükseldiğinde serverdan böyle can bilgisi geliyor ama ben bunu ne programıma okutamıyorum nasıl yapıldığını bilmiyorum nede bunu okutsam bile ordaki tüm rakamları ne işe yaradığını bilmiyorum mesala

Yukardaki koddaki
Kod:
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.
bunu decimale çevirdikmi bize pot miktarını verdiğini biliyorum ama sadace okadar gerisi nedir nasıl kullanılır bilmyorum pot miktarinı anlaya bilmek içi bile birton uğraştım tek tek çevire çevire bi bunu nasıl yapabileceğimi oğrenmek istiyorum birde mesala bir yere tıklattığımızda kordinata gidiyor ya Gelen opcode bu şekilde

Kod:
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.
Bunu olduğu gibi yazıp
Kod:
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.
bunun gibi çalıştırdıkmı aynı kordinata tekrar gidiyor ama benim istediğim elle kordinat giricem o kordinata gidicek mesala bunlarıda decimale çevirdim hepsinin tek tek ikili üçlü dörtlü şekilde decimale çevirip durdum ama hiçbir şekilde olduğum kordinatın kordinat x ve y sinin hangisi olduğunu bulamadım
Kod:
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ü

Üye silindi 1104

Kodlar Güncellenmiştir Spoilerleri okumayı unutmayın
 
Ü

Üye silindi 1104

@sarkolata pt kurmak için gerekli opcode ve silmek için gerekli opcode verirmisin rica etsem ?

OpcodeSend("BURAYA NE YAZACAM", "BURAYA NE YAZACAM ", False)

OpcodeSend("BURAYA NE YAZACAM", "BURAYA NE YAZACAM ", False)


Yardımcı olursan sevinirim yabancı bir sroda pt kurma eventi varda :(
 
Ü

Üye silindi 1104

Edx loaderla gir paket log özelliğini açıp, ne göndermen gerektiğini söyler
gönderdiği kodları çözemiyorum
Örnek olarak
[S -> C][3057]
7D 0C 05 00
10 00
01
BD 26 00 00

böyle diyeyim

burdan hangisini alacağımı bilmiyorum kod olarak.


OpcodeSend("BURAYA NE YAZACAM", "BURAYA NE YAZACAM ", False)
OpcodeSend("BURAYA NE YAZACAM", "BURAYA NE YAZACAM ", False)

0x7069, CLIENT_CREATE_FORMED_PARTY
0x706b, CLIENT_FORMED_PARTY_DELETE
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Katılım
2 Tem 2019
Mesajlar
611
Alınan Beğeni
310
Puanları
63
Yaş
23
Konum
Türkiye
Sola opcode yani 7069, sağa da paketin içeriğini yazıcan.

Örnek bu gösterdiğin packet için
[S -> C][3057]
7D 0C 05 00
10 00
01
BD 26 00 00

"3057", "7D0C0500100001BD2600"

Tabi bu paket serverdan cliente gönderilen bi paket, gönderirsen dc yersin muhtemelen

Edx loaderda packet filter yap 7069 ve 706byi göstersin sadece
 
Ü

Üye silindi 1104

Sola opcode yani 7069, sağa da paketin içeriğini yazıcan.

Örnek bu gösterdiğin packet için
[S -> C][3057]
7D 0C 05 00
10 00
01
BD 26 00 00

"3057", "7D0C0500100001BD2600"

Tabi bu paket serverdan cliente gönderilen bi paket, gönderirsen dc yersin muhtemelen

Edx loaderda packet filter yap 7069 ve 706byi göstersin sadece
Pt oluşturunca bunu verdi
Kod:
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.
Pt silince bunu verdi
Kod:
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.
Şimdi ne yapmalıyım teşekkürler

Tamam dediğin gibi yaptım sağolasın
00000000000000000500017D160057656C636F6D6520746F20417263616E652056494921
yazdım pt oluşturdu :D bunları nasıl birleştirebilirim
misal
butona basınca hızlı bir şekilde pt kurup silsin
misal buton2 basıyorum ardından buton 3 bassın tekrar başa dönsün ? teşekkürler şimdiden

Party silme kodu sabit değil bunu nasıl düzeltebilirim
misal öncekinde
2B 09 00 00
ise sonrakinde
2E 09 00 00
sonrakinde
2F 09 00 00
sonra
30 09 00 00

böyle gidiyor sabit bir değer veremezmiyiz kodunu verirmisin teşekkürler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ServerEdit

Php Coder
.
Katılım
30 Ocak 2019
Mesajlar
884
Alınan Beğeni
298
Puanları
63
Konum
Konak / İZMİR
Bunlar ile zamanını öldürme c++ ile .dll fonksiyonlarını öğrenmeye uğraş çok işine yarar
 
Ü

Üye silindi 1104

Bunlar ile zamanını öldürme c++ ile .dll fonksiyonlarını öğrenmeye uğraş çok işine yarar
Bilgim yok gerçekten bilgin var yapıp paylaşırsan sevinirm pt kurma eventi silk veriyor oynamak için otomatik pt oluşturup silcek hızlıca silk kazancam kazanıp
 

Benzer konular

Üst Alt