vSRO Çözüldü vSRO Oyun imleci beyaz

onuremre77

.
Aktiflik: 5%
Lord 100 mesaj
Thread owner
Arkadaşlar bilgisayarı değiştirince oyun içerisinde oyun imleci kare aşağıdaki resimdeki gibi ne denediysem çözemedim
WhatsApp Image 2026-04-14 at 16.10.03.jpeg

Fare ayarlarında işaretci hızını hızlı yapınca düzelme oluyordu. Geçici çözüm olarak kullanabilirsiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-04-14-17-06-04-839_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2026-04-14-17-06-04-839_com.android.chrome-edit.jpg
    85.1 KB · Görüntüleme: 29
Oyla 0
AMD kullanıyorsun, değil mi? Bunun çözümünü epey aradım ama düzgün bir şey bulamadım. Garip bir geçici çözüm var: “işaretçi izini göster”i açınca sorun düzeliyor gibi oluyor, ama bu sefer de ekranda onlarca fare imleci görüyorsun.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

DDU ile gpu driver'ı güvenli modda kaldır, tekrar kur.
Hocam bu bir öneri mi yoksa çözüm mü?

Oyla 0
AMD kullanıyorsun, değil mi? Bunun çözümünü epey aradım ama düzgün bir şey bulamadım. Garip bir geçici çözüm var: “işaretçi izini göster”i açınca sorun düzeliyor gibi oluyor, ama bu sefer de ekranda onlarca fare imleci görüyorsun.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hocam bu bir öneri mi yoksa çözüm mü?
Ömrüm boyunca yaşamadığım bir sorun. Sadece öneri. Grafik ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Oyla 0
Hocam ben de bu forumdaki arkadaş gibi yeni bilgisayar alınca yaşadım. Silkroadın AMD ile uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
AMD kullanan bir çok kişi var. Şahsen sorun tamamen driverlarınız ile alakalı. Yıllarca RX580 kullandım hiç bir zaman bunu yaşamadım mesela. 10 yıllık bir laptop var, intel dahili gpu olmasına rağmen yine bu sorun yaşanmıyor.

Oyla 0
AMD kullanan bir çok kişi var. Şahsen sorun tamamen driverlarınız ile alakalı. Yıllarca RX580 kullandım hiç bir zaman bunu yaşamadım mesela. 10 yıllık bir laptop var, intel dahili gpu olmasına rağmen yine bu sorun yaşanmıyor.
Belki de sorun, işlemcinin AMD olmasından kaynaklanıyordur. Bu konuyu araştırdığımda, ortak noktanın genellikle AMD olduğunu fark ettim. Diğer forum sitelerinde de hâlâ bu konuyla ilgili başlıklar mevcut, inceleyebilirsiniz. Problem zaten sürücü kaynaklı gibi görünüyor evet; ancak sürücü güncellemesiyle çözülmüyor. Çünkü sürücü, SRO ile tam uyum sağlayamıyor.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt