vSRO Çözüldü Vsro Patch

jackal147

.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba kendimce edit işlerini öğrenmeye çalışıyorum. Database den versiyon ile smc versiyonlar tutuyor güncellemeyi yükledim ama launcher hata veriyor update almıyor. Portlarla ilgili bir sorunum var sanırım ama bir türlü başaramadım.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

İp input ile launcher versiyonunu değiştiripte denedim yine olmadı.

Ekli dosyalar

• Pathc.png
    Pathc.png
    369.9 KB · Görüntüleme: 76
Thread owner
Silmedim Patch İnternal klasöründe hala ini-srNoteData içinden bir kaç portu değiştirirek denedim yinede olmuyor bazen bu hata gidiyor start gelmiyor bu sefer ama launcher hiç patch atmadı daha

Oyla 0
İp inputtan son güncel versiyonu ekleyin start gelicek mi kontrol edin start gelirse deneme amaçlı bir dosya patchleyin bakın patch olucak mi olursa eğer önceki patch dosyalari silinmiştir demek

Oyla 0
Thread owner
Start hiç gelmiyor şu an bi daha patch attırmayı denedim aynı şekilde olmadı. Portlarla ilgili olduğunu düşünüyorum ama nereden kontrol edebilirim onu bilmediğim için bakamadım .

Oyla 0
Start hiç gelmiyor şu an bi daha patch attırmayı denedim aynı şekilde olmadı. Portlarla ilgili olduğunu düşünüyorum ama nereden kontrol edebilirim onu bilmediğim için bakamadım .
Start gelmiyorsa dediğiniz gibi portlarla alakali oyun localdemi kurulu yoksa sunucuda mi?

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt