GMVAHA

vSRO Yardım Vsro Pick Animals

Yardım konusu yerine bu kısıma bildirim yapalım denk geldiğinde kırık linklere

Thread owner
Yardım konusu yerine bu kısıma bildirim yapalım denk geldiğinde kırık linklere
teşekkürler yaptım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Thor aslında https://www.vsro.org/konular/arena-of-legends-pvp-map-download-screenshots.13352/ böyle bir pvp arenası var ama nasıl eklicem bunu acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular

vSRO v1.274 source ve Devkit Özellikler ✅ Item Link Sistemi ✅ Party Lider Değiştirme ✅ Gelişmiş Guild (Community) Arayüzü ✅ Arkadaşlık Daveti Engelleme ✅ Trade (Exchange) Daveti Engelleme ✅ Party...
Cevaplar
13
Görüntüleme
104
risesun97
vSRO Paylaşım vSro Installer
Merhaba Arkadaşlar, Daha önce SRO-R için paylaşılan bu programı şimdi VSRO için tasarlamış bulunuyorum. NOT: Program bana ait değil kaynak sahibi ben değilim ben sadece sistemi değiştirdim...
Cevaplar
20
Görüntüleme
154
Sumerian
# 📋 vSRO MaxiGuard GameServer Startup Unique Reset Sistemi Selamlar arkadaşlar, Bu prosedür, vSRO MaxiGuard sistemi üzerinde GameServer açıldığında belirlenen unique mobları otomatik olarak...
Cevaplar
11
Görüntüleme
104
🏆 [ÖDÜLLÜ] vSRO Guard Sistemleri Hata Avı Başlıyor: MaxiGuard & KGuardEdge 🐛 Merhaba değerli vSRO geliştiricileri ve sunucu sahipleri, Bugün topluluğumuz için oldukça faydalı olacağına inandığım...
Cevaplar
4
Görüntüleme
137
I try to summon unique in ftw, and gs shows Not found RefsummonMonster. Item Owner Level : 120, SiegeSummonMonster Org CodeName : MOB_FW_TAESE_001 When i change my char to 110 then successfully...
Cevaplar
4
Görüntüleme
82
EpicSroYang
Etiketler
Etiketler Etiketler
pet vsro vsro pet
Geri
Üst Alt