vSRO Çözüldü vsro plus prosedür ihtiyacı

KARARENONLİNE34

.
Aktiflik: 4%
100 mesaj
Thread owner
arkadaşlar vplus geçtim ama prosedür yazma ile tecrübem yok tablolar nerde hangi komut hangisini tetikliyor vs. Bana luck box gift box gibi guard (sadece bunlar değil örnek olarak yazdım )özel prosedür yazanlar varsa onları paylaşabilir mi. Cevap verenler için şimdiden teşekkürler

Eternity ve benzeri vsroplus dbleri paylasilmis içinde prosedürler var addlogitem e bakarak zaten anlarsin --yanina box felan yazar prosedurun

Oyla 0
arkadaşlar vplus geçtim ama prosedür yazma ile tecrübem yok tablolar nerde hangi komut hangisini tetikliyor vs. Bana luck box gift box gibi guard (sadece bunlar değil örnek olarak yazdım )özel prosedür yazanlar varsa onları paylaşabilir mi. Cevap verenler için şimdiden teşekkürler
Her oyuna göre farklı prosedörler mevcut ve komple olarak kimsenin paylaşacağını zannetmiyorum takıldığınız yerleri öğrenmek istediklerinizi belirtirseniz yardımcı olabiirim.

Oyla 0
Thread owner
Her oyuna göre farklı prosedörler mevcut ve komple olarak kimsenin paylaşacağını zannetmiyorum takıldığınız yerleri öğrenmek istediklerinizi belirtirseniz yardımcı olabiirim.
ilk defa kullanıyorum ondan ekleye ekleye öğrenmek istiyorum mesela tittlelere renk verme costoum title isimlere renk verme gibi şeyler dediğiniz db denedim ama db sql bağlanmadı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

elinde olan varsa
1.costum title yapamadım
2.title renk verme ve titlerımı title manager ekleme
3. box yapımı box yaptığım ödüller chest gelcek [box yapımı vplus uyumlu]

Oyla 0
ilk defa kullanıyorum ondan ekleye ekleye öğrenmek istiyorum mesela tittlelere renk verme costoum title isimlere renk verme gibi şeyler dediğiniz db denedim ama db sql bağlanmadı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

elinde olan varsa
1.costum title yapamadım
2.title renk verme ve titlerımı title manager ekleme
3. box yapımı box yaptığım ödüller chest gelcek [box yapımı vplus uyumlu]
Vsroplus panelinde title custom title ve renk seçeneği mevcut hazır prosedöre gerek yok.
Forumda box için paylaşımlar var ordan ilgili yerleri değiştirin.
Karakterin çantasına item gönderme prosedörü ; exec _Char_AddItemToChest @CharID,25834,5,0,'Test' -- 25834 yazan itemin refobj common ID, 5 yazan yer adeti,0 yazan yer + sı örneğin silah ise 5 yazarsanız +5 olarak gider, Test yazılan yer cheste gözükecek isim.
Notice sistem, ; exec vPlus.._Char_SendTextNotification @CHARID, 'Notice yazılacak kısım',5,1,1,16756419 -- burada 5,1,1,16756419 yazan kısım 5 notice rengi oyunda çıkan mavi yeşil vs , yanindaki 1,1 yazanlar ise chatbox ve sağ taraftaki yerde gösterir,16756419 yazan kısım hex kodu yani oyunda gözükecek renk.

Oyla 0
Thread owner
Vsroplus panelinde title custom title ve renk seçeneği mevcut hazır prosedöre gerek yok.
Forumda box için paylaşımlar var ordan ilgili yerleri değiştirin.
Karakterin çantasına item gönderme prosedörü ; exec _Char_AddItemToChest @CharID,25834,5,0,'Test' -- 25834 yazan itemin refobj common ID, 5 yazan yer adeti,0 yazan yer + sı örneğin silah ise 5 yazarsanız +5 olarak gider, Test yazılan yer cheste gözükecek isim.
Notice sistem, ; exec vPlus.._Char_SendTextNotification @CHARID, 'Notice yazılacak kısım',5,1,1,16756419 -- burada 5,1,1,16756419 yazan kısım 5 notice rengi oyunda çıkan mavi yeşil vs , yanindaki 1,1 yazanlar ise chatbox ve sağ taraftaki yerde gösterir,16756419 yazan kısım hex kodu yani oyunda gözükecek renk.
mevcut ama degısmıyor mesela renkler

Oyla 0
mevcut ama degısmıyor mesela renkler
16756419 bu kısımı hex olarak kodlarsanız renge göre değişir. Örneğin kırmızı rengin hex kodu > FC0303 hesap makinesini açın 3 çizgi tıklayıp programlayıcıya gelin hex yazan yere tıklayıp FC0303 yazın DEC olan kısım : 16515843 olarak gözükür bunu alıp değişirseniz kırmızı olur.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt