vSRO Paylaşım vSRO | Sieger Farkı ile Char Effectleri (vSRO Char Effect)

Herkese merhaba arkadaşlar,
Forumda ve diğer bir çok forumda bunlar mevcut lakin hepsi yarım yamalak ya da particles eksik veya iconları eksik.
Her neyse, ben bunları sorunsuzca ekledim, hazırladım, temizledim ve sizlerle paylaşıyorum.

Dosyalar tamamen sorunsuz ve eksiksizdir.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Not: Sadece görüntü amacı ile kullanılmaktadır, ek olarak hiç bir özelliği yoktur.
Tercihinize göre isterseniz RefSkill üzerinde ki paramlara veri girişi yaparak özellikte ekleyebilirsiniz.
teşekkürler

Herkese merhaba arkadaşlar,
Forumda ve diğer bir çok forumda bunlar mevcut lakin hepsi yarım yamalak ya da particles eksik veya iconları eksik.
Her neyse, ben bunları sorunsuzca ekledim, hazırladım, temizledim ve sizlerle paylaşıyorum.

Dosyalar tamamen sorunsuz ve eksiksizdir.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Not: Sadece görüntü amacı ile kullanılmaktadır, ek olarak hiç bir özelliği yoktur.
Tercihinize göre isterseniz RefSkill üzerinde ki paramlara veri girişi yaparak özellikte ekleyebilirsiniz.
thannks

Hello everyone,
These exist on this forum and many others, but they are all incomplete, missing particles, or missing icons.
Anyway, I've added, prepared, cleaned up these without any problems and I'm sharing them with you.

The files are completely intact and without any issues.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Note: This is for illustrative purposes only and has no other features.
If you prefer, you can also add features by entering data into the parameters in RefSkill.
asdddddddddddd

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt