vSRO Paylaşım vSRO | Sieger Farkı ile Detaylı Slot Editor Programı (Sieger & ServerEdit Works)

İstenilen mobları sıralıyor ve değiştiriyor güzel olmuş. Yalnız şöyle bir eksikik hissettim örneğin sıraladığı mobların kodlarını kopyalama imkanı olsa oyunda yapıştırıp doğru mob mu kontrol etme şansımız olurdu.
Ctrl+C yaptığınızda kopyalıyor olması lazım

Hello all friends,
Today, I will share with you a program that is our own creation and will make it easier than ever for you to organize slots.

I, the idea consultant of the program, and @ServerEdit, who make our requests one by one, day and night, and try to present them to you in the best way possible.
I want to say thank you very much here.

According to your ideas, suggestions and opinions, the program will always be up-to-date and you will be able to get them easily with updates.
You don't need to download it again as it is updated.:)

Now let's come to the program visuals:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Detailed Introduction and Narration Video:

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

SlotEditor v1.3
What's new

Dsadsadasdas
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ssssssssssssssssssssssssss

Herkese merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere kendi yapımımız olan ve Slot düzenleme konusunda sizlere hiç olmadığı kadar kolaylık sağlayacak bir program paylaşacağım.

Programın fikir danışmanı olan ben ve isteklerimizi tek tek, gece gündüz yapan, en iyi şekilde sizlere sunmaya çalışan @ServerEdit 'e
buradan çok çok çok teşekkür etmek istiyorum.

Sizlerin fikir, öneri ve görüşlerinize göre program daima güncel kalacaktır ve update'ler ile bunları kolaylıkla alabileceksiniz.
Güncellendikçe tekrar indirmeniz gerekmez. :)

Şimdi gelelim program görsellerine:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Detaylı Tanıtım ve Anlatım Videosu:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

SlotEditör v1.3
Yenilikler

asdasdasdas

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt