vSRO Paylaşım vSRO | Sieger Farkı ile Dimension Pillar Spawnlarını Aç/Kapat
- Konuyu Başlatan Sieger
- Başlangıç tarihi
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Benzer konular
vSRO Paylaşım
vSRO | Sieger Farkı ile Gelişmiş Lottery Sistemi (Jackpot Folding+ Otomatik Kod + Amorti Ödül Sistemi)
Merhabalar, Bu paylaşımımda vSRO serverlar için geliştirmiş olduğum Gelişmiş Lottery (Piyango) Event Sistemini sizlerle paylaşıyorum. Sistem tamamen SQL prosedürleri ile çalışmaktadır ve server...
vSRO Paylaşım
vSRO | Sieger Farkı ile Fortress War Kayıt Duyuru Sistemi (Otomatik Guild Listeleme & Duyuru) | Sieger FTW Duyuru Sistemi
Merhabalar, Bu konuda, daha önce hiç bir yerde görmediğiniz ve/veya duymadığınız Fortress War kayıtları kapandıktan sonra oyunda kayıt olan guildleri otomatik olarak duyuran ve aynı zamanda her...
Merhabalar, Bu paylaşımda, Force skilleri içerisinde bulunan Vital Spot serilerinin (Division, Stun vb.) tekrar kullanım sürelerini (cooldown) hızlı ve pratik bir şekilde ayarlayabilmeniz için...
vSRO Paylaşım
vSRO | Sieger Farkı ile Entry Index (Web Giriş Ekranı)
Herkese merhabalar, Uzun zaman sonra ilk paylaşımım olacak. Bu paylaşımın içeriğinde web siteniz için kullanacağınız Enrty; yani ön giriş ekranı bulunuyor. Bağlantılar ekleyebilir, oyuncularınızı...
- Sabit
vSRO Videolu Anlatım
vSRO | Sieger Farkı ile NPC'ye Görev Ekleme (vSRO Yeni Görev Ekleme, Kill Görevi Ekleme)
Merhabalar, bu eğitim videomun forumda olmadığını ve forumda da buna dair detaylı bir anlatım olmadığını gördüm. Video'yu adım adım dikkatlice izledikçe istediğiniz NPC'nize yeni bir Kill Görevi...