vSRO Videolu Anlatım vSRO | Sieger Farkı ile SMC Schedule Detaylı Anlatım! (Kale Savaşı, CTF, BA, Roc, Medusa, Job Temple vb. Detaylı Anlatım)
- Konuyu Başlatan Sieger
- Başlangıç tarihi
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Benzer konular
vSRO Paylaşım
vSRO | Sieger Farkı ile Gelişmiş Lottery Sistemi (Jackpot Folding+ Otomatik Kod + Amorti Ödül Sistemi)
Merhabalar, Bu paylaşımımda vSRO serverlar için geliştirmiş olduğum Gelişmiş Lottery (Piyango) Event Sistemini sizlerle paylaşıyorum. Sistem tamamen SQL prosedürleri ile çalışmaktadır ve server...
vSRO Paylaşım
vSRO | Sieger Farkı ile Fortress War Kayıt Duyuru Sistemi (Otomatik Guild Listeleme & Duyuru) | Sieger FTW Duyuru Sistemi
Merhabalar, Bu konuda, daha önce hiç bir yerde görmediğiniz ve/veya duymadığınız Fortress War kayıtları kapandıktan sonra oyunda kayıt olan guildleri otomatik olarak duyuran ve aynı zamanda her...
Merhabalar, Bu paylaşımda, Force skilleri içerisinde bulunan Vital Spot serilerinin (Division, Stun vb.) tekrar kullanım sürelerini (cooldown) hızlı ve pratik bir şekilde ayarlayabilmeniz için...
Merhabalar, Bu paylaşımım da oyunda bulunan Dimension Pillar spawnlarını tamamen fix ve basit şekilde nasıl açıp kapatabileceğinizi göstereceğim. Konu tamamen tek bir kod ile çözümlenebiliyor...
vSRO Paylaşım
vSRO | Sieger Farkı ile Entry Index (Web Giriş Ekranı)
Herkese merhabalar, Uzun zaman sonra ilk paylaşımım olacak. Bu paylaşımın içeriğinde web siteniz için kullanacağınız Enrty; yani ön giriş ekranı bulunuyor. Bağlantılar ekleyebilir, oyuncularınızı...
Etiketler
- Etiketler
- sieger tv sieger tv smc detaylı anlatım sieger tv smc schedule smc ba ayarlama smc ctf ayarlama smc kale savaşı ayarlama smc medusa spawn smc roc spawn smc videolu anlatım vsro ba ayarlama vsro ctf ayarlama vsro detaylı smc ayarlama vsro medusa ayarlama vsro roc ayarlama vsro smc ayarlama vsro smc detailed description vsro smc schedule vsro smc schedule detaylı anlatım vsro smc video narration