Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ü
Üye silindi 3096
senın db kullanıyoruznası kapatacagımızı bılmıyoruz öğrenmek için açtık Efsane sro db 120 cap db sını kullanıyoruz cok anlamadıgımız ıcın suan nası kapatacagımı bılmıorum
vSRO Paylaşım - Vsro Port Açma Güvenlik Duvarı Ayarları
Video izleyerek yapmadan önce videoyu sonuna kadar düzgünce izleyiniz Güvenlik duvarındaki seçeneğiniz böyle olacak sakın diğer seçenekleri seçmeyin Sakın unutmayın eğer güvenlik duvarınız aktifken bu silme işlemini yaparsanız sunucu bilişim sahibi düzeltmeden bir daha giriş yapamazsınız onun...
konudaki, yazılan ve videoda yzılanları oku sakın ilk gördüğünü uygulama 3389 portunu silersen sunucuya ticket açıp açtırman gerekiyor o yüzden izle yanlışlıkla o portu silme ayarlardan
![]()
Video izleyerek yapmadan önce videoyu sonuna kadar düzgünce izleyiniz Güvenlik duvarındaki seçeneğiniz böyle olacak sakın diğer seçenekleri seçmeyin Sakın unutmayın eğer güvenlik duvarınız aktifken bu silme işlemini yaparsanız sunucu bilişim sahibi düzeltmeden bir daha giriş yapamazsınız onun...www.vsro.org
konudaki, yazılan ve videoda yzılanları oku sakın ilk gördüğünü uygulama 3389 portunu silersen sunucuya ticket açıp açtırman gerekiyor o yüzden izle yanlışlıkla o portu silme ayarlardan
Kapattım Teşekkürler....
![]()
Video izleyerek yapmadan önce videoyu sonuna kadar düzgünce izleyiniz Güvenlik duvarındaki seçeneğiniz böyle olacak sakın diğer seçenekleri seçmeyin Sakın unutmayın eğer güvenlik duvarınız aktifken bu silme işlemini yaparsanız sunucu bilişim sahibi düzeltmeden bir daha giriş yapamazsınız onun...www.vsro.org
birşey daha sormak ıstıyorum ben mesela 8080 portunu billing db connectıon ıcın acmıstım onuda kapatsam bu sefer sw calısırmı ?
Ü
Üye silindi 3096
oyunda kapat dışardan erişime çalışır tabi nie çalışmasın o senin sunucuda çalışması için sadece : Dbirşey daha sormak ıstıyorum ben mesela 8080 portunu billing db connectıon ıcın acmıstım onuda kapatsam bu sefer sw calısırmı ?
Açık olursa neler yapılabilir bu konudan görebilirsin
Paylaşım - Vsro IIS Hack Programı
Vsro IIS Portu açık serverlerde hack yapmanızı sağlıyacak bir programdır. Neler Yapılabilir ? DB silinebilir Kendinize silk verebilir Gm yapabilirsiniz genelde %90 kapatıyor portları fakat %10'luk kısım yine açık bırakmaktadır kullanabilirsiniz. örneğin bu yabancı server gibi ip kısmına...
N
NaXSobi
Harika olmuşTEŞEKKÜRLER
[QUOTE = "ankebut, post: 37996, member: 3749"]
THANKS
[/ QUOTE]
Pleaze Get The Glow Weapon
KARDEŞİM TR DE TEK
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 4 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 4)