vSRO Çözüldü vSro Skill No Damage ve Skill Param Hk.

pokemon__100

.
Aktiflik: 5%
Çırak 100 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sorun ile karşınızdayım. Her yeni sorun ve sizin yardımlarınız ile kendimi daha da geliştirdiğimi düşünüyorum. Serverime 125 skilleri ekliyordum. Wizard ateş püskürtme skilinin yeni skilini ekledim. Ancak moba vurduğu zaman sadece ilk atışı damage veriyor diğer atışları damage vermiyor. Biraz araştırdım ve konunun skill paramlarla ilgili olduğunu tespit ettim. Ancak param konusu baya kafamı karıştırdı. Bu sorunu fixlemek için paramları nasıl düzenlemem lazım. Bir de param dışında düzenlemem gereken bir şey var mıdır? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi geceler, iyi forumlar.

Thread owner
Y
İstenilen cape eu -ch eşitleme herşeyiyle ücreti mükabilinde düşürsen yapabilirim daha önce oynanmış büyük kitleli serverlardan oluşturuduğum arşivlerim var
Yok kral sağolasın. Çok oyunculu server kurmayacam. Benim amacım sro'yu özlediğim zaman sw'mi açıp biraz vakit geçirmek. Bu arada da biraz edit yapıp kendimi geliştirmek istiyorum.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Arkadaşlar sorunumu çözdüm. Refskill tablosunda Basic_ChainCode sütununu düzenleyince damage problemi çözüldü.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt