vSRO | Skill Param Editor [Gelişmiş] - Source Ile Birlikte

vSRO Paylaşım vSRO | Skill Param Editor [Gelişmiş] - Source Ile Birlikte

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hades
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese iyi forumlar..

Arşivimde bulunan ve hatta sürekli kullandığım, hem kullanışlı hem de çok işime yarayan bir programı sizler ile paylaşmak istiyorum...

Dosya Adı:​
Skill Param Programı​
Dosya İçeriği:​
.exe​
Download:​
Source ve Exe - *** Hidden text: cannot be quoted. ***

RAR PW: www.vsro.org
Dosya Amacı:​
Skill Paramlarını öğrenebilirsiniz​
VirüsTotal:​

Bu program sayesinde unique'lerin veya herhangi bir skill'in hangi özellikleri taşıdığını görebilirsiniz...

_RefSkill tablosundaki ilgili skillin param sütunlarındaki yazan değerleri program üzerinden kontrol edebilir ve neyin ne işe yaradığını öğrenebilirsiniz...

1703512348401.png

Thanks for share sir

Have a great time on the forums, everyone!

I'd like to share a program that I have in my archive and even use constantly; it's both useful and very helpful to me...

File name:​
Skill Param Program​
File Contents:​
.exe​
Download:​
Source and Exe - *** Hidden text: Cannot be quoted. ***

RAR PW: www.vsro.org
File Purpose:​
You can learn about Skill Parameters.​
VirusTotal:​

This program allows you to see what attributes unique items or any skill possess...

You can check the values in the parameter columns of the relevant skill in the _RefSkill table through the program and learn what each one does...

1703512348401.png

nice bro

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar