vSRO Paylaşım vSRO Survival Arena Event [Sorunsuz] Promaker Farkıyla

Sql versionunuzla alakalır bir sorun, bir iki gün içersinde tüm sql versionları ile uyumlu hale getirip bir kaç ta ek özellik ekleyip konuyu güncelleyeceğim.
Dönüş için teşekkür ederim 2014 kullanıyorum, konu takibindeyim.

Open Source olsa tercih edebilirdim fakat güzel paylaşım teşekkürler :)
Dilerseniz team viewerdan gözünüzün önde derler şifreler öyle de verebilirim :). Ücretsiz olduğu için, içine herhangi koruma amaçlı bir zararlı işlem eklemedim.

Dilerseniz team viewerdan gözünüzün önde derler şifreler öyle de verebilirim :). Ücretsiz olduğu için, içine herhangi koruma amaçlı bir zararlı işlem eklemedim.

Çok hoş bir teklif olmuş öncelikle teşekkür ederim :) SilkroadSecurityApi'nin kullanımı ile ilgili kendimi geliştirmek istiyordum o yüzden source çok faydalı olabilirdi ama canınız sağolsun. İyi niyetli teklifin bile bana yetti :)

Ben en fazla kill alan ilk 10 kişiye ödül verdirmek istiyorum ama programda 3 kişiye ödül veriliyor. Mesela bir seçenek getirilip ilk 5 kişiye ödül verdirme ayarlanabilir yada 10 kişiye gibi. Bunun gibi özellik getirilip geliştirilebilir program.
Eğer mümkünse survival arenaya char ışınlanında pvp cape otomatik taktırılabilir.

Son düzenleme:
Ben en fazla kill alan ilk 10 kişiye ödül verdirmek istiyorum ama programda 3 kişiye ödül veriliyor. Mesela bir seçenek getirilip ilk 5 kişiye ödül verdirme ayarlanabilir yada 10 kişiye gibi. Bunun gibi özellik getirilip geliştirilebilir program.
Eğer mümkünse survival arenaya char ışınlanında pvp cape otomatik taktırılabilir.
Ucretsiz versiyonunda islemler bu kadarla sinirli kalacaktir. Uygulamaya, olusabilecek sorunlar disinda mudahale edilmeyecektir.
Fakat suan da gelistirmekte oldugum event bota bu secenekler tabi eklenebilir. Oneriniz icin tesekkur ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar