TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar, kendi yapmış olduğum grafik tasarımdır, abode fireworks programı ile çalışmaktadır henüz abodephotoshopa yeni geçtiğim için elimizde olan bu idare edin ilerleyen zamanlarda daha fazlası gelecektir, ihtiyacı olanlar kullansın kıytırık grafiklere birsürü para istiyorlar buradan örnek alarak kendinizde yapabilirsiniz
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
![]()
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım vSro tanıtım afişi(abode fireworks)
- Konuyu Başlatan vsroorg
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- vsro afiş vsro grafik vsro tanıtım afişi
@goosebumps @Thor @AleriyaSama link kırıkMerhaba arkadaşlar, kendi yapmış olduğum grafik tasarımdır, abode fireworks programı ile çalışmaktadır henüz abodephotoshopa yeni geçtiğim için elimizde olan bu idare edin ilerleyen zamanlarda daha fazlası gelecektir, ihtiyacı olanlar kullansın kıytırık grafiklere birsürü para istiyorlar buradan örnek alarak kendinizde yapabilirsiniz
![]()
süper içerik eyw saolasınMerhaba arkadaşlar, kendi yapmış olduğum grafik tasarımdır, abode fireworks programı ile çalışmaktadır henüz abodephotoshopa yeni geçtiğim için elimizde olan bu idare edin ilerleyen zamanlarda daha fazlası gelecektir, ihtiyacı olanlar kullansın kıytırık grafiklere birsürü para istiyorlar buradan örnek alarak kendinizde yapabilirsiniz
![]()
Nasıl içeriğe ulaşabildiniz link kırık olduğu halde bu yorumları botlar mı yapıyor anlamış değilim link kırık millet teşekkür, teşekkürler, eline sağlık yorumlar atıyor ama konudan faydalanamıyor gelipte link kırık diyen yok.süper içerik eyw saolasın
thanksHello friends, this is a graphic design that I made myself, it works with abode fireworks program, I just switched to abode photoshop, this is what we have, just make do, more will come in the future, those who need it can use it, they charge a lot of money for tiny graphics, you can take an example from here and make it yourself
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
![]()
Thank youHello friends, this is a graphic design that I made myself, it works with abode fireworks program, I just switched to abode photoshop, this is what we have, just make do, more will come in the future, those who need it can use it, they charge a lot of money for tiny graphics, you can take an example from here and make it yourself
![]()
thanks broMerhaba arkadaşlar, kendi yapmış olduğum grafik tasarımdır, abode fireworks programı ile çalışmaktadır henüz abodephotoshopa yeni geçtiğim için elimizde olan bu idare edin ilerleyen zamanlarda daha fazlası gelecektir, ihtiyacı olanlar kullansın kıytırık grafiklere birsürü para istiyorlar buradan örnek alarak kendinizde yapabilirsiniz
![]()
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)