vSRO Çözüldü vSRO Teleport noktaları kaldırma

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
1.88 client üzerinden 100 cap bir server editlemeye çalışıyorum. Bu sebeple jangandan, hotandan ve diğer noktalardan alexe giden teleport noktalarını kapatmak istiyorum. Aşağıdaki gibi bir konu buldum ve sorunum çözüldüm diye düşünürken, konuyu görünce kafamda yeni bir ışık yandı. Onlarca teleport var ne nereye gidiyor bilmiyorum. Sadece alex değil, 100 cap dışında olan tüm teleport noktalarını kapatmam için hangi teleport id nereye gider, şehirlerin id değerleri nelerdir bunları nasıl bulabilirim?

Örnek 1 den 2 Jangandan Downhanga gidiyormuş.

Şimdiden vakit ayıran herkese içtenlikle teşekkür ederim. 🙏🏻

Çözüm
RefTelelink tablosundan service 0 yapıp res ve patch atman yeterli
Hangi id'nin hangi teleporta ait olduğunu öğrenmek için refteleport tablosunu kullanabilirsin.

Mesela:
1 - GATE_CH - Jangan
2 - GATE_WC - Donwhang
5 - GATE_KT - Hotan gibi.
Hangi id'nin hangi teleporta ait olduğunu öğrenmek için refteleport tablosunu kullanabilirsin.

Mesela:
1 - GATE_CH - Jangan
2 - GATE_WC - Donwhang

Oyla 1
Çözüm
Thread owner
Hangi id'nin hangi teleporta ait olduğunu öğrenmek için reftelelort tablosunu kullanabilirsin.

Mesela:
1 - GATE_CH - Jangan
2 - GATE_WC - Donwhang
Çok teşekkür ederim hocam, kontrol edip dönüş yapacağım. Bu arada mütevazılığınıza hayran kaldım. Uzun zaman sonra internette vakit geçirirken mutlu olduğum bir yer bulabildim. Yaş ilerledikçe bu işler geçiyor bizden düşüncesi tabir yerindeyse yerle bir oldu. 🙏🏻👍🏻

Oyla 0
Hocam zamanında böyle bir şey hazırlamıştım, belki işinize yarar. Elimdeki DB'de mevcut olan tüm teleport'ların ID'lerini eklemiştim. Yine de kapatıp açmadan önce test etmenizi tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

Oyla 0
Thread owner
Hocam zamanında böyle bir şey hazırlamıştım, belki işinize yarar. Elimdeki DB'de mevcut olan tüm teleport'ların ID'lerini eklemiştim. Yine de kapatıp açmadan önce test etmenizi tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim hocam 🙏🏻
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorun çözülmüştür, yardımcı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar