Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Vsro trans pet sorunu
- Konuyu Başlatan sergenp
- Başlangıç tarihi
ReqLevelType 1
ReqLevel 100
olarak yazdım ben ama sonuc aynı

MALI ALIP PET INVETORY GOTURDUGUMDE QUANTY 650 GÖZÜKÜYOR
ReqLevel 100
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Cidden çok iyisin, internette baktığımda characterdata5000 txt dosyasına yapın dıyordu ıtemdata5000 txt yapınca düzeldi çok teşekkürlerReqLevel 1 yaptıktan sonra yanında ki kutucuğa level yazmanız gerekli. Bu kullanılan pet scroll'un level sınırını belirler ve o levelden düşük kullanıcılar kullanamaz.
Content içinde bulunan TRADESCALE kısmını manuel olarak kontrol et. 5 STAR falan yazıyor olması gerekli yanlış hatırlamıyorsam, onun harici olanları 0 yap GS res atıp öyle dene.
level 100 olarak gözüküyor ama 98 lv carla pete biniyorum şimdide sorun buReqLevelType 1
ReqLevel 100
Cidden çok iyisin, internette baktığımda characterdata5000 txt dosyasına yapın dıyordu ıtemdata5000 txt yapınca düzeldi çok teşekkürler
TRADESCALE 5 1 haricindekileri 0 yaptım hala aynı sorun nerede anlamadımReqLevelType 1
ReqLevel 100
Cidden çok iyisin, internette baktığımda characterdata5000 txt dosyasına yapın dıyordu ıtemdata5000 txt yapınca düzeldi çok teşekkürler
level 100 olarak gözüküyor ama 98 lv carla pete biniyorum şimdide sorun bu![]()
MALI ALIP PET INVETORY GOTURDUGUMDE QUANTY 650 GÖZÜKÜYOR
Oyla
0
Scroll üzerinde level olarak ne yazdığına bakın. Orada 100 yazıyorsa doğrudur.
_Char tablosunda karakteriniz level değerleri 98-100 olarak gözüküyorsa binebilir. Max leveli dikkate alıyor GS.
_Char tablosunda karakteriniz level değerleri 98-100 olarak gözüküyorsa binebilir. Max leveli dikkate alıyor GS.
Oyla
0
Tamamdır, kervan malı olayınıda şu şekilde düzelttim 1 inventory 1 mal 150m değilde 150m yi 650 e böldüm 1 mal fiyatını o şekilde belirleyip 650 adet alınca 5* olarak ayarlayınca sorun düzeldi tekrar teşekkrülerScroll üzerinde level olarak ne yazdığına bakın. Orada 100 yazıyorsa doğrudur.
MAL ALDI ŞİMDİ 5 YILDIZDA OLDU AMA CTRL BASILIYKEN ALMIYOR ELLE SEÇİP ADETİ 650 DEN 1 E DÜŞÜRÜNCE ALIYOR ONDADA 150M ALMIYOR 239K ALIYOR STACK DÜZELTMEM GEREK TEKRARDAN SANIRIMTamamdır, kervan malı olayınıda şu şekilde düzelttim 1 inventory 1 mal 150m değilde 150m yi 650 e böldüm 1 mal fiyatını o şekilde belirleyip 650 adet alınca 5* olarak ayarlayınca sorun düzeldi tekrar teşekkrüler
Oyla
0
İşlemleri karman çorman yaptığın için bir çok hata yaşayacağına eminim.
Paylaşımlara ve yönergelere bakarak sırayla yapman gerekli.
Oyla
0
aynen sonunda düzelttim herşeyi baştan yapınca kafam çok karıştı o sebepleİşlemleri karman çorman yaptığın için bir çok hata yaşayacağına eminim.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)