vSRO Paylaşım VSRO | Whole World Map (Archive PSD)

Rica etsem linki görebilen yönetim kadrosundan biri paylaşabilir mi ?
Mesela DM'den :)
@Spare or @AleriyaSama or others
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Biri lütfen şu psd'yi normal olarak paylaşsın. Haritaya bir şey ekliycem milimetre bazında ddj'lere bakıp duruyorum :)

I have converted the worldmap to psd format so that you can configure the map of the cap you want. It is a 128x128 piece, you can use it by saving it as dds in psd and converting it to ddj.

522

Note :
- You must also configure the txts in server_dep to use it correctly. In order not to be ready, I do not share that part and leave it to you.
- Psd size is 80mb and it may take time to open. I recommend using a powerful machine while editing.:)

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
thanks

İstediğiniz cap'ın haritasını yapılandırabilmeniz için worldmap halini psd formatına döktüm. 128x128 boyutunda parça parçadır psd içerisinde dds olarak kaydedip ddj ye çevirerek kullanabilirsiniz.

522

Not:
- Doğru şekilde kullanabilmeniz için server_dep'teki txt leri de yapılandırmanız gerekmektedir. Hazıra konulmaması için o kısımı paylaşmayıp sizlere bırakıyorum.
- Psd boyutu 80mb dır açılması zaman alabilir. Editlerken güçlü bir makine kullanmanızı tavsiye ederim :)

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

İstediğiniz cap'ın haritasını yapılandırabilmeniz için worldmap halini psd formatına döktüm. 128x128 boyutunda parça parçadır psd içerisinde dds olarak kaydedip ddj ye çevirerek kullanabilirsiniz.

522

Not:
- Doğru şekilde kullanabilmeniz için server_dep'teki txt leri de yapılandırmanız gerekmektedir. Hazıra konulmaması için o kısımı paylaşmayıp sizlere bırakıyorum.
- Psd boyutu 80mb dır açılması zaman alabilir. Editlerken güçlü bir makine kullanmanızı tavsiye ederim :)

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt