Promaker arkadaşımızın paylaşmış olduğu defend tower raider mapını ekledim object.ifo mape ekledim textzone ve regioncode olan kısımlarıda ekledim datayı patchledim lakin o map bölgesine gidemiyorum _Char bölümünden region olan kısmı değiştiriyorum karakter oraya gidemiyor
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü vSro Yeni map ekledim ama gidemiyorum
- Konuyu Başlatan wowdogan
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Evet bu dosyaları patchledim ve kontrolde ettim hepsi tam tamına yerinde object.ifo dosyasını editlemek gerekiyormuş şimdi onunla uğraşıyorum ama çözemedim bir türlü
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Gidemiyor derken DC mi yiyorsunuz, crash mi atıyor hocam? Warp ile gitmeyi deneyin, oyun içinde ne hata aldığınızı gözlemleyin. Biraz daha detaylı anlatabilirseniz sorununuza dair daha doğru yanıtlar alabilirsiniz.
Oyla
0
Database RefRegion , RefInstanceWorldRegion ve RefRegionBindaccocServer bilgilerini doldurdum.Gidemiyor derken DC mi yiyorsunuz, crash mi atıyor hocam? Warp ile gitmeyi deneyin, oyun içinde ne hata aldığınızı gözlemleyin. Biraz daha detaylı anlatabilirseniz sorununuza dair daha doğru yanıtlar alabilirsiniz.
Akabinde GameServer crash olmasından dolayı Raider 120Cap Datasını filesime kopyaladım Crash problemini çözdüm.
Media bölümünde bulunan bilgileri de doldurdum (textzonename , refregion)
Map bölümünde ki object.ifo ( Raider 120cap map'den çıkartıp kendi map.pk2 aktardım.)
Crash yiyor. Gameserverda veren hata bu CGObj::EnterWorld Failed!!! at ResolveCellAndHeight() GAMEWORLDID[1,1], Pos(991.253,-32.609,7779.765)
/warp ile gittiğimde crash yiyorum. /Wp yazdığım da survival togui yerleri çıkıyor ama defend tower çıkmıyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Güncelleme : Oyuna giriş yaptım jangan dağlık alanlarında bir yerde doğdu karakter(eklediğim regionlara göre gittim) , yürüyüş yapabiliyorum ama etrafta hiç bir obje duvar vs. yok düzlük bir alanda gidip gelebiliyorum sadece
Oyla
0
Bu genelde client pk2’ye sadece obje dosyası atılıp ama: ilgili region’un map dosyaları,navmesh dosyaları, tam taşınmadığında olur. GameServer “yükseklik/cell” hesabını navmesh/terrain’den yapar; bulamayınca da ResolveCellAndHeight fail olur.Güncelleme : Oyuna giriş yaptım jangan dağlık alanlarında bir yerde doğdu karakter(eklediğim regionlara göre gittim) , yürüyüş yapabiliyorum ama etrafta hiç bir obje duvar vs. yok düzlük bir alanda gidip gelebiliyorum sadece
İlgili konuda ki oyunun clientinden veya dosyalardan Bölgenin map*, navmesh* dosyalarını clientinize taşıyın.
Oyla
0
bu dosyaları clientine patch edebilir misin?
Oyla
0
Evet bu dosyaları patchledim ve kontrolde ettim hepsi tam tamına yerinde object.ifo dosyasını editlemek gerekiyormuş şimdi onunla uğraşıyorum ama çözemedim bir türlüvSUPLOAD - Sorunsuz ve Hızlı Dosya Upload Sitesi - towerdefend.rar bu dosyaları clientine patch edebilir misin?
Oyla
0
Evet bu dosyaları patchledim ve kontrolde ettim hepsi tam tamına yerinde object.ifo dosyasını editlemek gerekiyormuş şimdi onunla uğraşıyorum ama çözemedim bir türlü
Oyla
0
Çözüm
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)